SLETEO PRIVATNIM AVIONOM! Italijanski milioner i miljenik žena stigao u Beograd po drugu dozu vakcine, Đanluka nasmejan pozirao sa fanovima! (FOTO)
Alo

Popularni italijanski milioner i miljenik žena, Đanluka Vaki (52), sleteo je u Beograd da primi drugu dozu vakcine na beogradskom sajmu.

Milioner je u Beograd doputovao privatnim letom, a na Beogradskom sajmu dočekao ga je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. 

Poznati Italijan je inače istakao da ima srpske gene i nakon primljene revakcine je prišao fanovima i potpisao im se na majice sa njegovim likom.

Đanluka se inače proslavio plesnim videima, a godinama je u centru pažnje i jedan je od vlasnika najzanimljivijih profila na Instagramu koje prate milioni, kada je reč o onima koje zanima da gledaju zgodne žene, luksuzne nekretnine, jahte, trošenje novca i lude provode.

Đanluka je nedavno dobio ćerku sa 28 godina mlađom devojkom Šeron, kojoj su ponosni roditelji dali ime Blu Jerusalema Vaki.

Poznati influenser i binismen italijanskog porekla nedavno je posetio Beograd, gde je primio prvu dozu vakcine protiv Covida 19.

Srbija je u svetu poznata po spremnosti u borbi protiv virusa korona, a stranci neretko dolaze u našu zemlju zbog vakcinacije koja kod njih glavnom nije moguća ili je znatno sporija.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading