DETALJI UBISTVA ZGROZILI SU CEO SVET! Njen čuveni hit "Lambada" peva se i danas, a malo je poznato da su pevačicu živu spalili i to njeni zaposleni!
Printscreen

Loalva Braz Vijeira je bila brazilska pevačica grupe Kaoma, najpoznatije po planetarnom hitu Lambada uz koju smo svi đuskali krajem 80-tih i početkom 90-tih.

Počela je ozbiljno da se bavi muzikom sa 13 godina i još kao veoma mlada bila je nagrađena brojnim nacionalnim nagradama. Sredinom osamdesetih preselila se u Pariz i nastupala u mnogim zemljama širom sveta. Brazilka je 1989. godine kao vokal grupe Kaoma otpevala je pesmu "Lambada" koja je postala veliki hit, piše Glossy.rs

Braz je komponovala i otpevala dve pesme za film "Le Roi Desperados", a pesme kao što su "Tago Mago", "Dançando Lambada", "Mélodie D’Amour" su obeležile njenu karijeru.

Bila je član Francuske akademije i nagrađena je prestižnom srebrnom medaljom "Prix Thorlet".

Život joj se tragično završio 19. januara 2017. godine, kada je njeno telo pronađeno u mestu Sankvarema u izgorelom automobilu. Kako su naveli iz policije, dvojica muškaraca su upala u hotel gde je živela i stavili je u automobil koji je potom zapaljen. Prema policijskoj istrazi, ubio ju je jedan od njenih zaposlenih.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading