BIZARNO! Optužio je poznatog glumca da ga je se*sualno napastovao dok je imao 14 godina, a sada je misteriozni čovek naprasno povukao tužbu iz ovih razloga!
EPA

Građanska parnica protiv glumca Kevina Spejsija u kojoj se navodi da je se*sualno napao tinejdžera osamdesetih, po svemu sudeći će biti odbačena nakon što je tužitelj u četvrtak odbio da otkrije svoj identitet.

Naime, prema pisanju stranih medija, federalni sudija presudio je prošle nedelje da je čovek, u sudskim dokumentima identifikovan kao C.D, koji je tvrdio da ga je Spejsi s*ksualno napao kada je imao 14 godina, mora javno da otkrije svoj identitet, kako bi slučaj mogao da se stavi u proces, ali on na to ne pristaje.

Advokati tužitelja podneli su u četvrtak pismo u sudu u Njujorku u kojem su sudiju obavestili o odluci i pristali na odbacivanje slučaja koji se odnosi na C.D.

BIZARNO! Optužio je poznatog glumca da ga je se*sualno napastovao dok je imao 14 godina, a sada je misteriozni čovek naprasno povukao tužbu iz ovih razloga!

EPA

 

 

Kao što smo ranije obavestili Sud, C. D. smatra da nije u stanju da izdrži kontrolu i upad u njegov život ako se u ovom slučaju otkrije njegov identitet – napisali su advokati Richard M. Steigman i Peter J. Saghir.

Zapravo, čak je i sama odluka Suda o ovom pitanju podstakla višestruke vesti u svim oblicima medija, kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom nivou. Iznenadna neželjena pažnja koju će izazvati otkrivanje njegovog identiteta jednostavno je previše za njega – dodali su advokati.

Glumac Entoni Rep, koji se pridružio C.D. u građanskoj parnici protiv Spejsija, navodi da je glumac na njemu ostvario neželjeni s*ksualni kontakt kada je imao 14 godina. Incident se navodno dogodio u glumčevoj kući 1986. godine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading