NE PRESTAJE DA UDARA PO KRALJEVSKOJ PORODICI Princ Hari priznao šta mu je sve otac radio tokom detinjstva!
Foto: Shutterstock

On je odao i potpuno nepoznate detalje vezane za odnos sa ocem, princom Čarlsom.

— Ponašao se prema meni onako kako su se njegovi roditelji ponašali prema njemu — rekao je Hari.

 

Odnos Čarlsa sa njegovim roditeljima, kraljicom Elizabetom i pokojnim princom Filipom, bio je zategnut, a sve to uticalo je i na njegov odnos sa sinom. Hariju je to toliko smetalo da je priznao da je već u ranim dvadesetim godinama života počeo da razmišlja da napusti porodicu. Kako tvrdi, supruga Megan Markl bila mu je samo dodatna motivacija.

Hari je priznao da je želeo da prekine "ciklus" u okviru porodice kada je shvatio da je odraz roditeljstva njegovog oca u stvari rezultat njegovog sopstvenog odgajanja.

— Nikada nisam znao za to, a onda sam odjednom počeo sastavljati delove slagalice: ovo je mesto gde je išao u školu, to se dogodilo, znam to o njegovom životu, takođe znam da je to povezano s njegovim roditeljima, pa to znači da se prema meni ponašao onako kako se ponašalo prema njemu, pa kako to mogu promeniti prema svojoj deci? — pitao se princ Hari.

Dodao je:

 -I evo, preselio sam celu porodicu u SAD, to nije bio plan, ali ponekad morate doneti odluke i staviti porodicu i svoje mentalno zdravlje na prvo mesto.

Princ Hari je svoj život nazvao "mešavinom Trumanovog šoua i zoooškog vrta", kao i da ga je Megan uveravala da nije želela da bude princeza. Tvrdi i da je sada srećan jer drži glavu uspravno, živi drugačije, a misli da je teret pao i sa njegovih i sa Meganinih ramena. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading