SVE ISPLIVALO U JAVNOST! Popularna voditeljka ukida emisiju nakon skandaloznih optužbi radnika, pere se da je sve to gnusna laž!
Foto: Youtube/Printscreen

Voditeljka Elen Dedženeris najavila je kraj emitovanja svog dugogodišnjeg tok šoua.

Šou će se završiti 2022. godine, posle 19. sezone emitovanja.

- Koliko god je ova emisija sjajna i koliko god je zabavna, jednostavno mi više ne predstavlja izazov - rekla je voditeljka za Holivud Riporter.

Vest o završetku snimanja dolazi samo nekoliko meseci nakon što su bivši zaposleni u javnost izašli sa pričama da je emisija "toksično mesto za rad".

Posle toga tri su producenta izgubila posao, a Dedženerisova je tekuću sezonu otvorila uz izvinjenje. Šou se emituje od 2003. godine, i jedan je od najpopularnijih emisija u SAD-u i jedan od najpoznatijih u svetu.

- Ja sam htela da završim sa šouom posle 16. sezone. To je trebalo da bude moja poslednja sezona, ali hteli su da potpišem ugovor na još četiri godine. Ja sam rekla da ću potpisati na još možda jednu godinu. Oni nisu pristajali na jednu godinu, pa smo našli kompromis na tri. Znala sam da će to biti moja poslednja sezona - dodala je Elen.

63-ogodišnja voditeljka odbacuje tvrdnje da sa ukida emisiju zbog raznih optužbi bivših radnika.

- Slomilo mi se srce kad sam saznala da ljudi koji ovde rade osećaju išta drugo osim da imaju fantastično iskustvo... Da su na bilo koji način povređeni - rekla je.

Prema Holivud Riporteru, Dedženerisova je osoblju obznanila svoju odluku u utorak, a u četvrtak bi o tome trebalo da da intervju koleginici Opri Vinfri.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading