ŠOK! Isplivali na videlo manje poznati detalji iz života kraljice Elizabete, ovo definitivno niko nije očekivao, a tiču se najmoćnije žene Engleske!
Printscreen

Engleski glumac i prezenter Aleksandar Armstrong u dokumentarcu „The Queen and her Cousins” ispričao je kako je otkrio ručno ispisane pa uramljene Elizabetine poruke kod jednog njenog nekadašnjeg zaposlenog, Blera Stjuarta-Vilsona.

Nalazile su se, kaže, na veoma neobičnom mestu – u kupatilu i, komičnog su karaktera, te otkrivaju stranu kraljice koju je malo ko bio do sada u prilici da vidi.

ŠOK! Isplivali na videlo manje poznati detalji iz života kraljice Elizabete, ovo definitivno niko nije očekivao, a tiču se najmoćnije žene Engleske!

Shutterstock

 

– On bi pisao u ime svog ljubimca (Džek Rasel, terijer), a ona bi mu odgovarala u ime svojih korgija. Okačio ih je sve i tako sačuvao od zaborava. Mnogo su smešna ta pisamca. Žao mi je što ne mogu niti jednog sada da se setim – ispričao je on, pa dodao da je sadržaj toliko smešan, da se držao za stomak od smeha dok je čitao.

Kraljica inače odaje utisak izuzetno ozbiljne žene, ali kako kažu oni koji je malo bolje znaju – privatno je pravi komičar i daleko živahnija nego kada izađe u javnost. Ovaj detalj otkrila je kraljevski biograf Seli Bedel Smit za „People”. Autorka je potom citirala jednog od izvora iz Norfoka pa istakla: „I te kako možete da je čujete kada se zasmeje kod kuće. Smeje se baš glasno.”

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading