GAGI, SEKA I VESNA TRIVALIĆ IGRAJU GLAVNE ULOGE! Mlada rediteljka Sandra snima film, pala je prva klapa, a ovo ostvarenje obećava! (FOTO)
Promo

Ćerka Željka Mitrovića radi na filmu, čija je prva klapa pala pre nekoliko dana, a gde će se, pored ostalih pojaviti i Seka Sablić, Boda Ninković, Miodrag Radonjić i mnogi drugi. Trivalićeva i Jovanović više od dve decenije nisu sarađivali, sve do sada.

Mlada rediteljka Sandra Mitrović započela je snimanje svog debitantskog filma u Beogradu. Nakon što je diplomirala filmsku režiju na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, odlučila je da u Srbiji posle nekoliko godina priprema snimi film i time prikaže svoj talenat. Pre nekoliko dana pala je prva klapa, a veliki broj priznatih i ostvarenih glumaca našlo se ispred kamera. Vesna Trivalić, Dragan Jovanović, Seka Sablić, Boda Ninković, Nataša Tapušković, Miodrag Radonjić, Pavle Mensur, Vanja Nenadić i mnogi drugi. Ono što je svima interesantno jeste to da se Gagi Jovanović i Vesna Trivalić posle 23 godine prvi put sreću zajedno u kadru, od trenutka kada su snimali kultni film “Lajanje na zvezde” gde su svojom sjajnom glumom mnoge naveli na smeh do suza. Prvi film ćerke Željka Mitrovića prati priču stanara jedne visespratnice, njihove zgode i nezgode, a sve to sa komičnim momentima.

GAGI, SEKA I VESNA TRIVALIĆ IGRAJU GLAVNE ULOGE! Mlada rediteljka Sandra snima film, pala je prva klapa, a ovo ostvarenje obećava! (FOTO)

Promo

 

- Za sada sve protiče sjajno, bez bilo kakvih problema i trzavica. Odlična je energija na snimanju i svi se sjajno slažu. Film prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled obične stambene zgrade u Beogradu. Ovi stanari su poput jedne disfunkcionalne porodice. Sa dosta problema i mana, ali i sa velikom željom za povezivanjem i pripadanjem. Pokušavaju da ostvare svoje želje i da nadju smisao u komplikovanim okolnostima i odnosima, na vrlo komičan način - objašnjava izvor sa snimanja ovog filma.

Za sada u javnosti ne želi da priča o projektu na kojem radi, ali dok se prethodnih godina pripremala za rad, rekla je:

- Manji je film, priča, ali svakako se nadam da ćemo i veće raditi - izjavila je u januaru 2020. godine Sandra i dodala:

- Filmove sam počela da radim još kao mala. Prvo sam studirala u Engleskoj, a zatim u Njujorku, na Kolumbiji. Sarađivala sam sa dosta naših glumaca i sa dosta Amerikanaca, Engleza. Najveća razlika koju sam našla jeste kasting koji je sasvim drugačiji ovde. Kod nas je manja sredina, ima manje glumaca, a u Americi svi glume. I tamo kada napraviš kasting, ne možeš doći do velikih glumaca, a kod nas je malo drugačije jer je manji grad, svi se znaju. A opet naši glumci imaju to nešto što je predivno - da uvek hoće da pomažu mladima - rekla je tom prilikom Mitrovićeva.

Podsećanja radi, pre dve godine Sandra je dobila prvu nagradu za njen kratkometražni film “Last Call” u Njujorku. Tim povodom na Instagramu se oglasio njen otac, koji je poručio:

- Veoma sam srećan i ponosan na Sandru! Danas je osvojila veoma značajnu, prvu nagradu od “National Board of Review” za svoj poslednji kratkometražni film “Last Call”. NBR u Americi predstavlja jednu od najznačajnijih filmskih i umetničkih organizacija, koja postoji 110 godina! - napisao je Željko Mitrović na društvenoj mreži “Instagram”, a lično je prisustvao ceremoniji dodele nagrada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading