GLUMICA PALA NA SNIMANJU, PA ZAVRŠILA U SERIJI! Uskoro stižu "Aviondžije", a akteri doživeli neviđene situacije!
Promo

Jedan od interesantnijih projekata, sitkom serija pod nazivom "Aviondžije" koja je nastala u produkciji "Telekoma Srbije" i kuće "Hajp prodakšn" prikazivaće se svakog radnog dana od 6. septembra na Superstar TV. 

GLUMICA PALA NA SNIMANJU, PA ZAVRŠILA U SERIJI! Uskoro stižu

Promo

 

 

Jedna od epizoda posebno je značajna za mladu glumicu Jelenu Rakočević koja igra stjuardesu Vesnu Medić pod nadimokom Medena. A Marija Babić, iskusnija glumica, otkriva detalje iz serije:

- Svi su stjuardi pomalo sujetni, a pogotovo u ženskoj posadi postoji želja za dominacijom. Ja sam najmlađa, njima ne odgovara što sam nova, mlada, a meni ne odgovara što imaju iskustva i možda su bolje u poslu. Perserka Dana je dominantna, postavlja kriterijume i jedina je kojoj se posada potčinjava. Iako je glavna, ima slabosti koje koristimo u toj igri - priča glumica Marija Babić.

- Moja junakinja Nina je devojka željna novca, tu je samo u prolazu da bi došla do ljudi koji su na visokoj nozi. Drčna je, opasna, navalentna, zavodnica, a ja sam se trudila da pronađem nešto što nije na prvu loptu - da otkrijem da je ranjiva, da ume da pati, da je nežna i suptilna, a u isto vreme sa štitom - govori ona.

GLUMICA PALA NA SNIMANJU, PA ZAVRŠILA U SERIJI! Uskoro stižu

Promo

 

 

- Na malom prostoru može da se iznese mnogo toga. Dramske scene se dešavaju ne samo dok smo u ekonomskoj klasi, odnosno kada smo sa ljudima, poslovni i zvanični, već se najzanimljivije intrige odvijaju izvan domašaja putnika- zaključila je Marija, dok je glumica Jelena Rakočević ispričala anegdotu:

- I dok sam čitala scenario, naglas sam se smejala. Otkrićemo publici svet uniformisanih lica u avio-saobraćaju, pravila po kojima funkcioniše njihov svet, ali i njihove nestašluke i ljubavne zgode. Jedna anegdota mi je ostavila najveći utisak zato što mi je ostavila i modrice na telu. Trebalo je da nešto pokupim, i da to padne, međutim umesto toga sam ja slučajno pala. Svi su mislili da sam to uradila namerno, i niko se nije pomerio, a ja sam se stvarno "razbila". Ostalo je zabeleženo kamerom, i tako će ući u seriju - zaključuje Rakočevićeva.

"Aviondžije" autora Saše Al Hameda je serija koja je okupila mlađu glumačku ekipu poput stjuarda Macana kog tumači Nenad Heraković i Cegera koga je odglumio Slaven Došlo, glavni likovi su kapetan Aca (Nenad Stojmenović), kopilot Goksi (Marjan Todorović), perserka Dana (Bojana Kovačević Gajin), stjuardese Medena (Jelena Rakočević) i Nina (Marija Babić), mehaničari Mile (Miloš Đorđević) i Krca (Toni Mihajlovski).

Scenario od 48 epizoda potpisuju tri dame: Tatjana Ilić, Milena Depolo i Milica Konstantinović, a režiju dva džentlmena, Aleksandar Savić i Dušan Popović.

BONUS VIDEO:

BRENA I BOBA USLIKANI USRED MORA U GRČKOJ Pevačica u kupaćem i s perajima pluta na vodi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading