LETO NA PORODIČNOM DANU U CINEPLEXX BIOSKOPIMA Nova sinhronizovana Dizni i Piksar animacija za sve mališane 20. juna
Promo

Sinhronizovana avantura ,,Luka“ očekuje vas u Cineplexx bioskopima, na Porodičnom danu u nedelju 20. juna od 12. do 17 časova. Karte su u prodaji.

Sladoled, vespe, ukusne paste, prelepi italijanski primorski gradić, vode nas na putovanje iz snova. Okupi ukućane i drugare i povedi ih na Porodični dan a Cineplexx bioskopi će obezbediti pored sjajne zabave i uspomenu na ovo druženje, jer sve mališane očekuje originalan poklon poster filma ,,Luka“.

LETO NA PORODIČNOM DANU U CINEPLEXX BIOSKOPIMA Nova sinhronizovana Dizni i Piksar animacija za sve mališane 20. juna

Promo

 

 

Priča je smeštena u prelepom primorskom gradu na italijanskoj rivijeri, koja prati dečaka koji provodi nezaboravno leto. Luka deli avanture sa svojim novostečenim prijateljem, ali njihova zabava je ugrožena dobro čuvanom tajnom o morskim stvorenjima iz drugog sveta skrivenim ispod površine vode.

Glas glavnom junaku priče, dečaku Luki daje Stribor Čolić, dok se u ulozi Gospodina Brancina našao njegov otac, muzičar i producent Srđan Čolić, poznatiji kao Mobi Dik. Karakter glavnog negativca dočarao je glumac Uroš Jovčić. Glasove u animaciji ,,Luka" su pozajmili i već osvedočeni srpski glumci Nebojša Milovanović kao Đakomo, Vanja Milačić u ulozi srdačne i pomalo stroge Lukine majke Danijele Paguro, Boda Ninković daje glas brižnom ocu Lukine drugarice - Đulije Markovaldo kojoj glas pozajmljuje Darija Vračević.

Od tvoraca filmova ,,Koko“, ,,U mojoj glavi“ i „Priča o igračkama“ stiže još jedan dobar razlog da posetiš Cineplexx bioskope i budeš deo Porodičnog dana 20. juna.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading