BILI SMO U ZABLUDI Vukašin otkrio dugo čuvanu TAJNU serije "Srećni ljudi"
Foto: Youtube/Printscreen

Serija srećni ljudi jedna je od omiljenih domaćih serija koju vole sve generacije.

Ova serija urađena u produkciji RTS-a, a postigla je veliku gledanost u Srbiji. Glavni junaci u seriji su članovi porodice Golubović (otac, majka, njihov sin, sinovljeva žena i njihovo dvoje dece).

U vreme sankcija i teškog života, ova porodica suočava se sa problemima u svakodnevnom životu. Svako je prinuđen da se snađe na svoj način.

Glavne uloge u Srećnim ljudima tumače : Desimir Stanojević, Velimir Bata Živojinović, Radmila Savićević, Tanja Bošković (koju je kasnije zamenila Zlata Numanagić), Janko Milivojević, Dubravka Mijatović (koju je kasnije zamenila Jugoslava Drašković).

Ipak, iza ove serije krije se jedna nejasnoća. To jest, bilo je mnogo spekulacija zašto su mnogi glumci, a među njima i glavne junakinje Tanja Bošković i Dubravka Mijatović zamenjene. Bilo je tu mnogo priča, a pravu istinu otkrio je Vukašin Golubović, to jest glumac Desimir Stanojević.

"Nije bio mali honorar, bio je adekvatan, ali znao je da pada u sklopu inflacije. Ipak, produkcija se trudila da kompenzuje sve to. Normalno, neko je to izdržao, a neko ne, ja jesam i zbog motivisanosti. A Tanja je otišla jer nije mogla da juri na pijaci da pretvara u marke. Ona je bila samohrana majka tada", rekao je Desimir, a zatim i opisao kako je izgledala i njegova borba da li da ostane ili ne:

"Svakoga dana kombi dođe ujutru u 10 sati. To me je posle 2,3 godine izludelo da sam hteo da prestanem, ali me je produkcija zamolila da ostanem jer bi bilo mnogo da menjam i glavnog lika i zato sam ostao", kaže Desimir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading