TO SU TASTATURA MAFIJAŠI Veljko Ražnatović progovorio o porodici, ljubavi i navikama
Printscreen

Kada je ljubav u pitanju, čovek se svega odriče, pa je tako i bokser Veljko Ražnatović zarad sporta promenio životne navike.

Dok traju treninzi pred mečeve, sin balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović porodicu je stavio u drugi plan jer mu je boks prioritet.

-Vreme s porodicom, kampovi... Evo, ja sam sad u Novom Sadu i tu živim, a žena i dete nisu sa mnom. Moja žena je od početka znala šta sam ja i da je meni moja karijera na prvom mestu. Moja karijera zahteva to odricanje. Ja ne mogu posle dva ili tri treninga da dođem kući, gde me čeka hiperaktivno dete pa da se jurim s njim  i onda da sutradan budem odmoran na nivou . Zato postoji kamp koji traje  određeno vreme pa si izolovan . Trener ti je i mama, tata, baba, deda, sve... Trenira se, fokusira se na meč - rekao je bokser u emisiji.

TO SU TASTATURA MAFIJAŠI Veljko Ražnatović progovorio o porodici, ljubavi i navikama

Foto: Alo.rs

 

Poznato je da je Ražnatović svojevremenom ludovao u noćnim klubovima, ali to je sve promenila jedna žena - njegova supruga Bogdana Rodić.

Otkako je s njom započeo vezu, on se maksimalno posvetio mirnijem životu, pogovotovo kada su dobili sina Željka Ražnatovića.

- Ja sam oženjen čovek. Šta ću ja u klubu? Šta imam ja da radim tamo? Otkako sam sa svojom ženom, ja sam oženjen - rekao je on i dodao:

- Meni lično smeta alkohol. Mislim, ne osuđujem nikoga ako nekad popije, naravno. Ne treba biti alkoholičar, to je gore od svega. To potpisujem! Ne znam, ko voli da popije neka popije, ja ne volim - rekao je Ražnatović. ,

TO SU TASTATURA MAFIJAŠI Veljko Ražnatović progovorio o porodici, ljubavi i navikama

Pr Tiger team

 

Mnogi osuđuju Veljka da je sve u životu stekao zahvaljujući Ceci, ali takvi komentari nimalo ga ne dotiču.

- To su tastatura mafijaši. Pitajte bilo kog borca, imaće samo reči hvale da kaže za mene. Te muške žene da me zaobiđu sa tim pričama. Neko ko nije stavio rukavicu u životu i sedi s masnim prstima iza tastature, meni ne može ništa da priča. Pravo da vam kažem, to me više i ne tangira. Šest, sedam godina to već traje, ta njihova tortura, i pravo da vam kažem, ne mogu da zamislim profil ličnosti koja uđe da iskomentariše nekome nešto, koliko ti imaš slobodnog vremena da se zapitaš šta ti radiš sa svojim životom - rekao je Ražnatović u emisiji "Una, due, tre show" na TV Una.

24 SATA PROVELA U ZATVORU Gogu Sekulić uhapsili u Hrvatskoj, pevačica otkrila o čemu je reč

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading