NA SVETSKOM NIVOU Lukasova serija će se emitovati na Netfliksu, , evo šta kaže Saša Mirković o tome
Alo

Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas, najveća je muška balkanska zvezda, a njegov turbulentan privatni život oduvek je intrigirao javnost.

Naime, on je nedavno ogolio dušu i u svojoj autobiografskoj knjizi „Ovo sam ja“ bez zadrške otkrio sve detalje svog detinjstva, borbe s porocima, a prisetio se i dana provedenih u zatvoru.  

Saša Mirković

Privatna arhiva

Međutim, nedugo zatim Lukas je fanove ponovo obradovao kada je otkrio da će najpre snimiti film, a potom i seriju „Kafana na Balkanu“ čiji će scenario biti rađen na osnovu događaja iz njegovog života. Sada Alo! ekskluzivno saznaje da je estradni menadžer, filmski i muzički producent, kao i vlasnik „Hajpa“ Saša Mirković u pregovorima s Netfliksom koji će najverovatnije otkupiti epizode ove serije.

- Aca i čitav njegov tim vredno rade na projektu „Kafana na Balkanu“. Saša Mirković je angažovao vrhunske stručnjake i zaista žele da ovo filmsko ostvarenje ostvari veliki uspeh kako na domaćem tako i svetskom tržištu - rekao nam je na početku izvor, koji je otkrio kada bi do realizacije ovog projekta trebalo da dođe.

- Ukoliko sve bude po planu, film će premijerno biti prikazan na Sarajevo film festivalu, gde su uvereni da će ostvarenje osvojiti srca publike, ali i da će oduševiti filmske kritičare, kao i ljude iz sveta filma. Nakon emitovanja filma, biće emitovana i serija pod istim nazivom - objasnio nam je sagovornik, i otkrio da Saša Mirković ima u planu da ostvari saradnju s Netfliksom.

NA SVETSKOM NIVOU Lukasova serija će se emitovati na Netfliksu, , evo šta kaže Saša Mirković o tome

Hype

 

- Saša ozbiljno doživljava svaki posao koji radi. U ovaj projekat je uložio mnogo znanja, vremena, truda, ali i novca. Produkcija je vrhunska i uveren je u kvalitet koji nudi. Stoga, za cilj ima da potpiše ugovor s Netfliksom i da se tamo prikazuju epizode serije koja govori o životu najveće balkanske zvezde - zaključio je naš sagovornik.

Ovim povodom pozvali smo Sašu, koji je potvrdio naša saznanja.

- Istina je, imam u planu da ostvarim saradnju s Netfliksom, neću se smiriti dok ne potpišemo ugovor. Očekujem mnogo od projekta „Kafana na Balkanu“, a nakon toga imam nameru da ekranizujem i život Miroslava Ilića. On je živa legenda i zaslužio je da mu bude posvećen film - rekao je Mirković za Alo!.

NA SVETSKOM NIVOU Lukasova serija će se emitovati na Netfliksu, , evo šta kaže Saša Mirković o tome

Promo

 

Lukas zarađuje, estrada propada

Podsetimo, Saša je nedavno za Alo! najavio spektakl na koncertu Ace Lukasa 3. novembra 2022. godine u Štark areni.

- Sve će biti na svetskom nivou. Aca je jedan od retkih pevača koji uspe da zaradi novac na velikim koncertima, većina estrade se zadužuje i otplaćuje - rekao je on.

NEPRIJATNOST Oglasila se Tea Tairović nakon drame na nemačkom aerodromu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading