BRKOVI RASPRODALI BEOGRADSKI KONCERT
Alo

Nakon četiri godine pauze, “Brkovi” rasprodali samostalni beogradski koncert pre dana nastupa! Za koncert koji je najavljivan kao pravi pank-folk-wellness spektakl, na biletarnicama se danas traži karta više, jer je beogradska publika još jednom pokazala da je ovaj jedinstveni sastav zaista jedna od najvećih koncertnih atrakcija u regionu!

Koncert će se održati u petak, 07. oktobra u hangaru br. 3 Luke Beograd. Koncertnoj lokaciji se prilazi iz ulice Žorža Klemensoa, kroz rampu Luke Beograd, a preciznu mapa sa smernicama za prilazak hangaru možete videti ovde.

BRKOVI RASPRODALI BEOGRADSKI KONCERT

Alo

 

Ovo dugo iščekivano veče počeće u 20:30 gostujućom tačkom Travolte iz Borča Grede koji će svojim polučasovnim nastupom pripremiti publiku za Shamsu i “brkate momke”. Od 21:00 “Brkovi” će podeliti sa beogradskom publikom četvorogodišnju akumuliranu energiju, a evo šta Shamso69 ima da poruči svojij publici uoči nastupa:

“Jako sam uzbuđen kao i momci iz benda! Naravno, prisutna je i određena doza pozitivne treme koju uvek imam zbog posebnog osećaja odgovornosti pred nastup u Beogradu! Ono što mogu garantovati jeste da će se noć pred nama pretvoriti u jedno ludo i nezaboravno veče u našem stilu – pravi punk-fokl-wellness!”

Vidimo se u hangaru br.3 Luke Beograd

BRKOVI RASPRODALI BEOGRADSKI KONCERT

Alo

 

Više informacija na: Web: https://www.brkovi.com Fb: https://www.facebook.com/punkfolkwellness IG: https://www.instagram.com/brkovifolk/

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading