PRVI INTERVJU TRUDNE ALIS ADAKTAR Adamova majka progovorila o misterioznom ocu deteta koje će roditi u petoj deceniji
Foto: Printscreen

Majka Adama Adaktara, Alis Adaktar čeka dete u 5. deceniji, a vest o trudnoći podelila je na svom Instagramu.

Ona je sad progovorila o trudnoći, te se dotakla i čoveka sa kojim čeka dete.

Koliko vas je iznenadila vest o trudnoći, budući da je, kako ste i sami istakli, neplanirana?

- Nisam u godinama da takve stvari planiram i iskreno mislila sam da u mom životu više nema mesta za te teme, tako da me je vest o trudnoći stvarno zatekla nespremnu, ali kada sam se usaglasila sa sobom šta želim, bilo mi je mnogo bolje.

Na koji način ste lepe vesti podelili sa članovima porodice i kakve su im bile prve reakcije?

- Na način koji ne možete ni da zamislite. Pošto nas kamere prate svuda, pobrinula sam se da svi članovi moje porodice budu na jednom mestu, jer sam želela da zabeležim taj trenutak i reakcije svakoga od njih. Neki su to lako prihvatili, neki malo teže, neki su mislili da se šalim, ali Bože moj, bitno je da sam ja donela odluku, a reakcije porodice ćete imati prilike da gledate u nekoj od narednih epizoda.

PRVI INTERVJU TRUDNE ALIS ADAKTAR Adamova majka progovorila o misterioznom ocu deteta koje će roditi u petoj deceniji

Foto: Printscreen

 

Koje su vam misli, strahovi i pitanja bili dominantni kada ste saznali da ste trudni, pa ste razmišljali da li da zadržite trudnoću?

- Ja sam svoj život oblikovala prema sebi i živela sam život koji sam od uvek želela. Kada se ovo desilo, naravno da sam razmišljala o mnogim opcijama i pitala sam se da li želim da svoj svakodnevni život promenim iz korena, pogotovo u ovim godinama. Sa druge strane radilo se o jednom životu. Dugo sam vagala, ali i ako sam svesna svih rizika, želim da verujem da se sve desilo sa razlogom.

Domaća javnost interesuje se za vaš emotivni život i partnera, o kom se ne zna ništa. Možete li nam reći nešto više o ocu bebe koja je na putu - koliko ste zajedno, jeste li poželeli decu sa njim i kako je on reagovao na ovu vest?

- Svesno sam pristala da moj život bude javan, drugi ljudi to ne zele i ja to poštujem. Odluka da zadržim dete je samo moja jer sam ja majka, a na kraju krajeva život muškarca se ne menja dolaskom deteta.

Hoće li ime bebe počinjati slovom A i imate li već neke opcije u planu?

- Iskreno, prvi put sad razmišljam o tome, ta tema još uvek nije došla na red. Prvo da saznam pol, ali definitivno će biti na slovo A.

PRVI INTERVJU TRUDNE ALIS ADAKTAR Adamova majka progovorila o misterioznom ocu deteta koje će roditi u petoj deceniji

Foto: Printscreen

 

Šta ćete u odgoju deteta promeniti u odnosu na period kada ste podizali Adama?

- Od tada je prošlo mnogo vremena, i mnogo toga se promenilo. Ako kao mlada nisam pogrešila, sada može da bude samo bolje.

Koje Adamove osobine biste voleli da ima vas novi naslednik, a koje nikako ne?

- Sve osobine koje je Adam nasledio od mene, želim da nasledi i ova beba, a zahvalna sam što osobine one druge polovine, ova beba ne može da nasledi.

Koliki je za ženu izazov izneti trudnocu i dobiti dete u 50. godini?

- Evo ja danima slušam da to ne treba da radim i da nisam svesna odluke koju sam donela, ali ipak mislim da je trudnoća izazov i rizik sama po sebi, bez obzira u kom se dobu nalazimo.Život je nepredvidiv, ali mislim da treba imati vere u njega i pozitivno ga posmatrati, jer koja je inače svrha života ako razmišljamo drugačije.

ODLIČNO P*ŠI, ALI JE BEZ ŠMINKE STRAŠILO Skandalozne optužbe na račun Rade Manojlović u jeku njenog raskida sa Harisom

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading