DVE VELIKE MUZIČKE ZVEZDE NAJAVILE DUET Aleksandra Mladenović i Andreana Čekić ukrstile glasove: Nismo potpisivale ugovor
Alo

Koleginice i dobre drugarice Aleksandra Mladenović i Andreana Čekić ukrstile su glasove i snimile duetsku pesmu, a troškove za kompozitora, tekstopisca, studio i spot podelile su na ravne časti.

- Zajedno plaćamo ovaj spot - rekla je Aleksandra, i dodala ko je smislio radnju za ekranizaciju pesme:

- Ovaj mini-film osmislila je Andreana i jedva čekam da vidite koliko je ludo i zabavno.

One su priznale i kako je došlo do saradnje, pa naglasile da nisu potpisivale specijalan ugovor, već da su se dogovorile na reč.

DVE VELIKE MUZIČKE ZVEZDE NAJAVILE DUET Aleksandra Mladenović i Andreana Čekić ukrstile glasove: Nismo potpisivale ugovor

Foto: ATA Images

 

- Dugo smo želele da snimimo duet i imale smo dogovor da koja prva nađe pesmu pozove ovu drugu. Pesmu je našla Aleksandra i pozvala me je - objasnila je Andreana osvrnuvši se na svoj duet „Cipele“ koji je skinut s Jutjub platforme i u ciničnom tonu prokomentarisala:

- Nismo potpisivale ugovor iako je poznato da ja kradem pare od Jutjuba -rekla je Čekićeva,  na šta se Aleksandra nadovezala:

- Da me Andreana pokrade, neće biti nikakvih problema, dugo se znamo i imamo poverenje jedna u drugu.

Estradne drugarice su naglasile da dugo nije snimljen ženski duet i konstatovale da će im pojedine pevačice zavideti.

- Neostvarene koleginice će biti ljubomorne na ovu saradnju, a one koje vode računa o svojim karijerama i koje ulažu mnogo para u spotove neće - rekla je Aleksandra, dok je Andreana priznala da njih dve često znaju da ogovaraju pevačice sa domaće scene.

- Ne bavimo se nas dve ko kupuje preglede, ali ogovaramo koleginice iz drugih razloga, recimo one koje kradu tuđe pesme - objasnila je Andreana za Alo!, što je Aleksandru navelo na smeh.

DVE VELIKE MUZIČKE ZVEZDE NAJAVILE DUET Aleksandra Mladenović i Andreana Čekić ukrstile glasove: Nismo potpisivale ugovor

Printscreen

 

Nismo ništa pile

Andreana i Aleksandra su naglasile da im je snimanje spota naporno, ali zabavno.

- Od mnogo posla smo zaboravile da popijemo koju, a niko nam nije alkohol ni nudio - rekle su drugarice pevačice.

Aleksandra: Ceca mi je uzor

Mladenovićeva se osvrnula na poznati duet Cece Ražnatović i Mire Škorić i naglasila da ona i Andreana ne imitiraju njih dve.

- Ovo nije imitacija Cece i Mire. Meni je Ceca uzor i idol, to svi znaju, a i Andreani takođe. Tako da su u ovom duetu dve Cece, a Miru još tražimo -našalila se Aleksandra.

VODITELJKA PINKA POSTALA BAKA! Irena objavila emotivnu fotografiju sinova, a komentari samo pljušte

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading