NA RUCI FURA 6.000 EVRA Prija za modne dodatke dala pravo bogatstvo, paparaco fotke otkrile detalje
ATA Images

Poznato je da Aleksandra Prijović radi punom parom i da je jedna od najangažovanijih pevačica sa naše javne scene, pa odavno nikoga ne čudi što osim u pesme i spotove, ulaže pravo malo bogatstvo i u svoj izgled i odevne komade.

Ovoga puta naš paparaco uhvatio je popularnu pevačicu u društvu supruga Filipa Živojinovića u jednom tržnom centru, a nama nije promaklo da je osim dobrog raspoloženja, Prija zasijala i zbog skupocene garderobe, ali i modnih dodatka za koje je iskeširala skoro 10.000 evra.

Na njenoj ruci zasijale su dve narukvice, dva najpoznatija luksuzna  svetska bredna nakita.  Narukvicu luksuznog švajcarskog brenda „Šopard“ koja košta nešto više od 3.000 evra, uparila je sa „kartije“ narukvicom koja je platila isto toliko. Osim toga, pevačica je odabrala „šanel“ torbicu iz najnovije kolekcije, za koju je izvojila nešto više 4.000 evra, a iz koje je izvukla čak telefon najnovije generacije koji se tek nedavno pojavio na tržištu i čije je cena oko 3.000 evra.

NA RUCI FURA 6.000 EVRA Prija za modne dodatke dala pravo bogatstvo, paparaco fotke otkrile detalje

ATA Images

 

Iako nikada nije želela da govori o skupocenim komadima koje poseduje i čak se ljutila na pitanja o ceni onoga oblači i nosi u javnosti, jasno je da ne žali pare za brendove koje voli i da poslednjih godina radi na tome da gde god se pojavi ponese najskuplje što se nudi na modnom tržištu.

Osim što voli da počasti sebe, Prija papreno skupim aksesoarom voli da obraduje i supruga, pa mu je, podsećanja radi, pre samo godinu dana kupila sat marke „Roleks“ čija je cena između 15.000 i 20.000 evra.

SLAVLJE U DOMU VUJADINA I MIRKE Fudbaler objavio radosne vesti, ovo je poseban dan za njih

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading