SA MIKROFONOM U RUKAMA POSTAJAO JE DRUGI ČOVEK Đorđe David na pomenu Tome Zdravkovića, uporedio njegov život sa rokerima
Printscreen/Zvezde Granda

Prošla je 31 godina od smrti muzičke legende Tome Zdravkovića, a pevač Đorđe David jedan je od brojnih kolega koji je došao na pomen koji se održao na Centralnom groblju.

Đorđe je Tomin život i lik lako uporedio sa rokerom, kako kaže, rokere sa Tomom vezuje emocija, sloboda i apsolutno odlučivanje o sopstvenoj sudbini.

SA MIKROFONOM U RUKAMA POSTAJAO JE DRUGI ČOVEK Đorđe David na pomenu Tome Zdravkovića, uporedio njegov život sa rokerima

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Privatno ga možda ne bih primetio u masi, živeo je normalnim i nenametljivim životom, kao svaki normalan čovek, ali kada uzme mikrofon postaje drugi čovek - rekao je Đorđe.

- Kada se njegove pesme pevaju, onda nastaje posebna atmosfera u kafani. Taj koji peva, ako peva odlično, pevaće još bolje, ako zvuči katastrofalno tu će zazvučati kako treba... Očigledno je da je njegov nenametljiv način života i njegova nenametljiva pojava davala ustvari vrlo nametljivu priču onoga što je on pravio svojim glasom i svojom emocijom - završio je Đorđe.

DARA BUBAMARA DALA 45.000 EVRA NA OPERACIJE Otkriven spisak plastičnih operacija koje je pevačica imala do sada?!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading