KOLUMNA MILIJA ČOLIĆ Gosti važniji od mladenaca
Dejan Milićević

Da je u savremenom srpskom šou-biznisu sve otišlo u ku*ac, što često ponavljam, svedoči i ozbiljna nepojava novih i pravih zvezda, o čemu sam takođe pisao i dosadio i bogu i ljudima.

S tim u vezi mediji prate drugo selebriti koleno koje čine potomci velikih, ozbiljnih zvezda i ljudi koji su specifičnim stilom života i poimanjem zakona nekada davno zaveli publiku i novinare. Dakle, umesto novih i svežih zvezda, mi danas imamo decu uglavnom starih i bajatih selebritija, od kojih su neki i upokojeni. Oni popunjavaju rupe u sadržaju domaćih medija i po žanru silom prilika mogu da budu i vest, ali i priča na duploj strani, kao i intervju ukoliko u određenom momentu toliko, kao pokušaj zvezde, zasijaju da nama, predstavnicima sedme sile, zasuze oči od te svetlosti.

KOLUMNA MILIJA ČOLIĆ Gosti važniji od mladenaca

Foto: Dejan Milićević

 

Došao je septembar i obraše se vinogradi dole kraj Topole, došlo vreme da se uzme koji koga vole! Mediji vole svadbe, iskreno malo manje nego razvode, ali bolje je ići na venčanje nego na saranu. Daleko bilo. S tim u vezi protekle dve nedelje ispratili smo i dve svadbe. Prvo se sin Goce Božinovske i Zorana Šijana oženio jednom od dve rođene sestre koja je u braku sa sinom Svetlane Cece i Željka Arkana Ražnatovića. Nedelju dana kasnije s anonimnom devojkom oženio se sin Šabana Šaulića. Shodno fenomenu drugog selebriti kolena, jasno vam je da smo oba venčanja pratili zbog onih čija sam imena naveo, a ne zbog onih koji su stali na ludi kamen.

Pojava nezvezda i poznatih anonimusa na javnoj sceni Srbije stvorila je jednu izopačenu situaciju u kojoj novinari do bitnih dolaze uz pomoć nebitnih. Da nismo bili ispred porodične kuće Cecine prije i prijatelja, ne bismo imali izjavu Božinovske, koja je tog dana ženila sina jedinca. Da nismo stajali ispred restorana u Jakovu, ne bismo snimili omiljenu Zlatu Petrović, niti bismo videli Vanesu Šokčić, koja od medija beži kao đavo od krsta. Da nismo visili ispred prestoničkog hotela, ne bismo čuli udovicu Šabana Šaulića i Ildu Šaulić, koje su tog dana ženile sina i brata, niti bismo videli suze Zorice Brunclik ni modnu kombinaciju Cece Ražnatović i novu vatrenu boju kose Ane Bekute.

Zbog preterane pojave nezvezda koje ne mogu da zadovolje potrebe medija, fokus smo pomerili na one koji su taj dan u njihovoj službi. Nikada nije bilo važnije biti gost nego na savremenoj srpskoj svadbi javne ličnosti. Gosti su važniji od mladenaca, a ovog meseca smo imali čak dve svadbe koje su to nedvosmisleno potvrdile.

P. S. Čekajući da treće selebriti koleno stasa da ga potpisujemo u medijima, iskreno se nadam da nas ovo drugo neće pozivati na razvode.

URADIĆU GRUDI Jovana Jeremić progovorila o tome šta je sve promenila na sebi

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading