POMAŽE MI VEĆ 20 GODINA Marija Šerifović otkrila ko joj je prvi uskočio u pomoć nakon incidenta u Beogradu (VIDEO)
Ataimages

Marija Šerifović se pojavila na jednom događaju u prestonici i tom prilikom je razgovarala sa sedmom silom o raznim temama, a jedna od njih je i žuta minuta i kako se izboriti sa današnjim načinom života, koji je veoma brz i stresan.

Naime, Marija je otkrila da je kao i svi od krvi i mesa i da zahvaljujući psihoterapeutu kojeg posećuje već punih 20 godina uspeva da reši sve što joj se nametne kao nerešivo.

- Jako retko mi se dešavaju žute minute, ni pet puta do sada. Jako stresne situacije, a kao osoba od krvi i mesa iz dana u dan se trudim da radim na sebi i sa ljudima oko mene. Radim i sa terapeutom već 20 godina i trudim se da savladam život iz dana u dan - započela je Marija i dodala: 

- Nisam se nikada tukla, ja sam samo glasna, glasno se svađam, glasno volim i glasno govorim - istakla je pevačica.

Podsetimo, nedavno je sve šokirao pevačicin incident u centru Beograda kada je u naletu besa galamila nasred ulice i pravila haos, probudivši sve stanare okolnih zgrada, a Šerifovićeva se nakon nemilog događaja izvinila svima koje je poremetile i istakla da joj je veoma žao, ali da je i ona ljudsko biće koje nekada prolazi kroz dramatične situacije.

POTPUNA TRANSFORMACIJA ANE BEKUTE Pevačica vratila izgled od pre 27 godina, smelo izdanje ostavilo sve u čudu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading