DOBRA ROBA SE NE KVARI Ovakve izjave od Viki Miljković niste očekivali, pevačica iskreno o Zvezdama Granda i kolegama
ATA Images

Viki Miljković zadovoljna je kako je proteklo prvo snimanje takmičenja “Zvezde Granda” i kaže da su i ukućani primetili da su joj nedostajale kolege.

- Super je prošlo, mirno za sada, neću da kažem dva puta, da se nešto ne bi promenilo. Veći je akcenat bačen na kandidate, imali smo 21. takmičara i da bi svi prošli, morali su da budu kraći komentari. Nisam uzela nikoga, nije bilo dobrog narodnjaka. Ukućani su me zezali da kada sa njima uđem u neku polemiku, oni kažu “Znamo da ti nedostaje takmičenje, ali ne moraš u kući da se svađaš” - rekla je pevačica.

Onda je pomenula porodicu i to u kakvim je odnosima sa suprugom.

- Kod nas je glava kuće Taške, to se zna, patrijarhalno sam vaspitana, ali se nas dvoje sve dogovaramo i radimo zajedno. Nisam takva osoba koja zavodi red, imam svoj stav, ali sam blaga i nežna, ne derem se... Uvek sam komunikativna i mislim da nemam momente kada ustanem na levu nogu. Dobra roba se ne kvari i svaki dan mi je prelep, desi se da me određena situacija iznervira, ali to me drži kratko - rekla je Viki.

DOBRA ROBA SE NE KVARI Ovakve izjave od Viki Miljković niste očekivali, pevačica iskreno o Zvezdama Granda i kolegama

ATA Images

 

Onda se dotakla i teme o privatnom biznisu.

- U poslu sa nekretninama se dešavaju nepredviđeni problemi, imamo dosta zaposlenih, uvek im kažem da mi ne dolaze bez rešenja, a konačne odluke su na meni i tu mi se dešava da budem na mukama. Teže je ovo. Mi ne ulažemo novac, samo prodajemo direktno od investitora, nemamo taj rizik. Napetije je i dinamičnije, ali obožavam taj posao - ističe Viki.

Podsetimo, dosta se spekulisalo ko će biti emiter nove sezone Zvezda Granda, a Saša Popović je juče na prvom snimanju pomenutog takmičenja ostao misteriozan, a takođe se spominje i par televizija sa nacionalnom frekvencijom.

JOVANI JEREMIĆ STIGAO POZIV ZA SUD Tužba u iznosu od milion dinara na adresu poznate voditeljke, starleti prekipelo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading