Dada
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica "Zvezda Granda" Dada Mešaljićnašla se u centru skandala pre nekoliko meseci kada ju je suprug dok je bila u poodmakloj trudnoći prevario sa koleginicom Melihom Imširović.

Nakon porođaja, ona je okrenula novi list, posvetila se sebi i bebi, a sada je pokazala i estetsku korekciju kojoj se podvrgla kada je odlučila da uveća usne. 

NIKADA MI NIJE BILO OVAKO Dada Mešaljić otkrila kako se oseća nakon što je muž trudnu prevario

Foto: Printscreen/instagram

 

- Cilj je bio da bude skoro neprimetno, a svakako da bude efekta. Radila sam usne i prezadovoljna sam, osećam se prelepo i samopuzdanje mi je poraslo. Što je nabitnije ne hodam kao patka. Nisam protiv estetskih zahvata sve dok se radi u granicama normale, što je slučaj kod mene.  Procvetala sam, nikada nisam bila srećnija, zadovoljnija i ispunjenija - napisala je pevačica na svom Instagram profilu. 

NIKADA MI NIJE BILO OVAKO Dada Mešaljić otkrila kako se oseća nakon što je muž trudnu prevario

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Dada je pretpela veliki stres kada je saznala da je suprug Jasmin vara sa koleginicom iz takmičenja, Melihom Imširović.

- Dragi prijatelji i svi oni koje zanima, ovom prilikom želim saopštiti da sam ja žena koja je u poodmakloj trudnoći, te da sve informacije koje dolaze do mene jako loše utiču na bebu i mene, te vas molim za razumevanje i strpljenje - napisala je Dada tada na svom Instagram profilu.

MNOGE PEVAČICE SE LOŽE NA NJEGA Zlata Petrović progovorila o ljubavnom životu njenog sina (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading