POTPUNI MUZIČKI ZAOKRET! Poznati pevač izdvojio pozamašnu sumu novca za svoj novi spot! (FOTO)
Nemanja Ilinčić

Završeno je snimanje drugog spota za novi album “Dvije strane”, za koji poznati pevač kaže da će biti, potpuni muzički zaokret. 

Iako je u proteklom periodu boravio na relaciji Crna Gora-Srbija i Bosna i Hercegovina, pevač Danijel Alibabić ističe da je pred njim tek naporan period. 

- Sada smo završili drugo snimanje, za pesmu koja će svakako po svemu biti inovativna. Iz tog razloga rešio sam da baš takva pesma dobije i adekvatan spot. Veoma zahtevan projekat, preko 80 ljudi na setu i u ekipi, a ono što je svakako najzamljivije jeste upravo ideja, odnosno sama radnja spota što ne smem sada da otkrivam - istekao je pevač.

POTPUNI MUZIČKI ZAOKRET! Poznati pevač izdvojio pozamašnu sumu novca za svoj novi spot! (FOTO)

Nemanja Ilinčić

 

Upitan da prokomentariše i to što mediji pominju da je izdvojio 20.000 eura za novi spot, pevač ističe da dobre stvari nemaju cenu. 

- Sve je poskupleo, otuda i tolika cena. (smeh) Šalu na stranu, svima je jasno da zahtevniji projekti koštaju i imaju svoju cenu. No, neprijatno mi je govoriti o ciframa, ali svakako najvažnije je da će ovo biti jedam zaista ozbiljan projekat - zaključio je Danijel. 

Kako je pevač ranije najavio, album sa novih 10 pesama predstaviće koliko već krajem oktobra, a pored ove pesme, pevač posebno ističe saradnju sa muzičkim producentom Dine Merlina kao i sa mladim autorom Albinom, a na veliko iznenadjenje mnogih Danijel će predstaviti i duet sa velikom folk zvezdom.

MILE KITIĆ ISPAO PRAVI DŽEK Oglasila se devojka kojoj je pevač pomogao, pa ispričala šta se desilo: On je ljudina!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading