POLITIČARI, SPORTISTI, PEVAČI Evo ko sve prisustvuje glamuroznoj svadbi Šabanovog sina, neočekivano se pojavila i ova glumica (FOTO)
E stock

Mihajilo Šaulić, generalni konzul Srbije u Cirihu i sin pokojnog pevača Šabana Šaulića, i njegova trudna izabranica Marina Velimirović izgovorili su sudbonosno da danas u toku dana u jednom prestoničkom hotelu, a venčanju i slavlju prisustvuje veliki broj poznatih ličnosti iz ražnih sfera života.

Naime, pevačice Anastasija Ražnatović, Marina Tadić, Zorica Brunclik, Ceca Ražnatović, Milica Jokić, voditelji Zoran Pejić Peja i Dajana Paunović, folkeri Saša Matić i Nenad Manojlović, harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš i drugi došli su da uveličaju slavlje.

Slavlju su prisustvovali i brojne javne ličnosti iz politike, a među njima je i ministar spoljnih poslova Nikola Selaković koji je došao u pratnji supruge.

Aleksandar Kolarov, nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbijem takođe je došao u pratnji supruge, a slavlju je prisustvovao i bivši fudbaler Ivan Aždić, inače bivši suprug Sanele Šaulić.

Pojavila se i glumica Mirka Vasiljević koja je došla sama budući da je Vujadin sprečen zbog fudbalskih obaveza, a njeno pojavljivanje niko nije očekivao.

ANA BEKUTA NA SVADBI ŠABANOVOG SINA Pevačica promenom sve ostavila bez teksta, a evo i ko joj je pravio društvo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading