DRASTIČNO SMRŠAO Uroš Živković otkrio da su ga mnogi kritikovali zbog fizičkog izgleda, a sada je u top formi (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Pevač Uroš Živković se par godina unazad nalazi na meti kritika zbog viška kilograma koji je nabacio, a sve kao posledica nezdravog načina života koji inače vodi većina muzičara.

Nakon što su mu članovi najuže porodice i najbliži prijatelji skrenuli pažnju na problem koji ima, pevač se bacio na dijetu te sada svi komentarišu da nikad nije izgledao bolje. Priznaje da lično ne mari mnogo ni kada ima višak, ali da mu je svakako lakše za rad na sceni kada je u top formi.

- Meni je uvek lepo, nego me puno kritikuju pa sam morao da ispoštujem sve. Bilo je puno kritika, evo Munja prvi, kad god me vidi mora da kaže da li je dobro ili ne, sad je dobro - kaže pevač i priznaje da li devojkama smeta kada muškarac ima malo veći stomak.

- Mislim da ne! Da se razumemo svi volimo da vidimo zgodne žene, a one vole da vide zgodne muškarce. Ali opet, mislim da žene vole da vide neki stomačić - kaže on kroz smeh.

Celo leto za njega je bilo radno, ali je ipak našao malo vremena za odmor i provod, a najbolji povod za to bio je rođendan njegovog starijeg brata Miloša koji se takođe bavi pevanjem. Stariji Živković napravio je žurku za pamćenje, a sudeći po snimcma koje su kačili na društvene mreže Uroš je bio glavni zabavljač.

Sofija Milošević na venčanju Sarkozijevog sina 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading