ZAVIRITE U UNUTRAŠNJOST VILE BOJANE I MIRKA ŠIJANA Mladi par je pazio na svaki detalj, a na renoviranje su pukli ogroman novac (FOTO)
Alo

Poznato je da su se Bojana Rodić i Mirko Šijan skućili u Šijanovoj luksuznoj vili u Surčinu, a nedavno je procurila i vest da su je kompletno renovirali.

Naime, mladi, sada već bračni par, je renovirao sprat i sobu u kojoj boravi njihov sin Zoran. Iz dečije spavaće sobe pogled se pruža na bazen koji se nalazi ispred kuće koji je takođe renoviran.

Gocina porodična kuća u Surčinu je ograđena visokom crnom kapijom ispred koje se nalaze i kamere za nadzor, a tek nekoliko detalja se može videti spolja.

U unutrašnjosti kuće dominiraju zlatni detalji, kristalni lusteri, a Božinovska je pazila na svaki detalj.

Podsetimo, Bojana i Mirko Šijan nedavno su stali na "ludi kamen", tim povodom su organizovali svadbeno veselje koje su upriličili u jednom luksuznom restoranu. Bojana i Mirko imaju jednog sina Zorana Šijana, a Bojana je ponovo trudna i čeka sina.

NE ŽELIM DA DELIM TE INFORMACIJE, OVO JE PREVIŠE Anabela burno reagovala na ovo pitanje, dotakla se i zeta Marka Miljkovića

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading