ČETVRTAK POLIGRAF DOK SI JOŠ NA SLOBODI Željko Mitrović obelodanio kada se suočava sa Baka Prasetom, spomenuo i pedofiliju (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Drama medijskog maga Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, ne jenjava već danima, a čini se i da joj se kraj ne nazire nakon ovog Mitrovićevog poteza.

Naime, Željko se oglasio na svom Instagramu i pozvao Bogdana Ilića da idu zajedno na poligraf budući da jutjuber u svojim lajvovima non stop spominje isti i ističe da nema problem sa tim da ide.

ČETVRTAK POLIGRAF DOK SI JOŠ NA SLOBODI Željko Mitrović obelodanio kada se suočava sa Baka Prasetom, spomenuo i pedofiliju (FOTO)

Printscreen

 

- Još uvek čekam ovog vranjanskog džberčića zvanog Baka Prase da prihvati da u četvrtak odemo zajedno dobrovoljno na poligraf, zapravo detektor laži i da vidimo ko je pedofil, a ko ne! Zakon je jednostavan, a poligraf nepogrešiv! Važno je da ovo uradimo dok je ovaj lažovski seljačić još na slobodi! Tri dana ga već dozivam da skupi hrabrosti i da ne bude strina, tetka ili baka sve jedno - napisao je Mitrović.

Podsetimo, sve je počelo kada je Baka pijan u lajvu izneo da mu Željko Mitrović duguje novac, a onda nastavio sa vređanjem na njegov račun.

DRALA SAM SE NA UNUKU Vesna Zmijanac o privatnom životu retko priča, a sada je otvorila dušu i progovorila o svemu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading