STANIJA ULOŽILA 300.000 EVRA U NOVI STAN Sve suvi luksuz, bankrotirala, pa se vraća u Zadrugu
Foto: Printscreen/instagram

Starleta Stanija Dobrojević, nakon nekoliko meseci agonije sa majstorima, konačno se uselila u svoj stan u Rumi, za koji je izdvojila čak 300.000 evra. Popularna starleta krajem septembra odlazi u Ameriku, a samo nekoliko dana pred put rešila je svoje stambeno pitanje i tim povodom planira da organizuje žurku u svom novom domu.

Izvor blizak starleti otkrio je za domaće medije da je Stanija imala poteškoća s majstorima koji su radili na njenoj nekretnini, ali i da se odlučila za stan u Rumi kako bi bila bliže porodici.

- Stanija je uzela stan u Rumi od 120 kvadrata. Odlučila se za taj grad da bi bila blizu majke i brata, koji žive u blizini njenog novog doma, ali i da bi redovno mogla da obilazi baku i deku koji su iz tog mesta. Platila je stan 150.000 evra i veoma se posvetila uređivanju svakog detalja. Stalno je pričala da će to biti njena oaza i mesto na kom će provoditi vreme kad dođe iz Amerike - započeo je za Kurir izvor blizak Dobrojevićevoj i dodao da je starleta platila uređivanje doma isto koliko i nekretninu:

Dobrojevićeva je odabrala svetle boje za svoj stan. Zidove je obojila u belo, dok joj nameštaj bež, a dekoracije u starletinoj omiljenoj roze boji.

- Pošto se za 10 dana vraćam u Ameriku, odlučila sam se da što pre napravim proslavu povodom useljenja. Stan je kao bajka, zaista izgleda neverovatno. Tvrdim da je još lepši uživo. Veoma se radujem novim trenucima u njemu s meni dragim ljudima - rekla je Stanija za gorepomenuti portal.

Inače, Stanija će ući u "Zadrugu" u februaru kako bi zaradila još novca, a priča se da je za gostovanje u rijalitiju uzela čak 100.000 evra, jer je potrošila novac na svoj novi dom, piše pomenuti portal.

JOVANA ME NE ZANIMA, NISAM UČITELJ LEPOG PONAŠANJA Milomir Marić odgovorio Jeremićevoj

Komentari (0)

Loading