ALO! MISS LETA Misice oduševile prirodnom lepotom
Foto: Alo!

Finalno veče drugog po redu izbora za Alo! Miss leta 2022. u organizaciji Alo! Media system održano je preksinoć na poznatom beogradskom splavu „Freestyler“. Ni oblačno vreme i kiša nisu uspeli da osujete 20 superfinalistkinja koje su pune entuzijazma i dobre energije došle iz cele Srbije da se bore za titule, ali i vredne nagrade.

ALO! MISS LETA Misice oduševile prirodnom lepotom

Foto: Alo!

 

Ovogodišnju titulu Alo! Miss leta 2022. godine ponela je Milica Krstović (19) iz Beograda koja je od Turističke organizacija Budve dobila sedam dana u kompleksu Slovenska plaža.

- Ni najmanje se nisam nadala pobedi. I dalje ne mogu da dođem k sebi i poverujem da sam osvojila titulu - uzbuđeno je rekla Milica i dodala:

- Verujem da će mi ova pobeda otvoriti mnoga vrata što me izuzetno raduje budući da već dugo želim da se bavim modelingom na profesionalnijem nivou nego što je to bio slučaj do sada. Ovo je posebna titula i posebna čast jer su ostale devojke bile zaista prelepe. Verujem u sebe i u to da ću znati da je iskoristim u budućnosti - izjavila je Krstovićeva.

ALO! MISS LETA Misice oduševile prirodnom lepotom

Foto: Alo!

 

Marija Vilimonović (23) iz Trstenika ponela je titulu prve pratilje i osvojila je vikend putovanje u Vrnjačku banju, u hotel „Solaris rizort“.

Titulu druge pratilje ponela je Marija Čitaković (24) iz Beograda, koja je od kompanije „Atom partner“ dobila pametni telefon „šaomi poko X4 PRO 5G“.

ALO! MISS LETA Misice oduševile prirodnom lepotom

Foto: Alo!

 

Nakon tri nedelje glasanja putem SMS-a titulu Miss publike osvojila je Slavica Balan (26) iz Pančeva. Ona je od Gorana Karadžića ispred Javnog preduzeća „Stara Planina - SP Resort“ dobila produženi vikend za dve osobe na Krovu Srbije. Lentu sa natpisom „Miss šarma“ ponela je Neda Slavković (21) iz Kragujevca. Slavkovićeva je od Alo! media systema dobila „redmi watch 2 lite“, a od estetske ordinacije „Glamour Aestetic“ fashion glow tretman. Nada Temeljković (18) iz Beograda ponela je titulu „Miss fotogeničnosti“. Ona je takođe dobila pametni sat i popularni neinvazivni estetski tretman lica.

ALO! MISS LETA Misice oduševile prirodnom lepotom

Foto: Alo!

 

Kako smo se kao organizatori trudili da promovišemo prirodan izgled i lepotu, Performa trening fitnes centar dodelio je devojkama poklone u vidu šestomesečne, tromesečne i mesečne članarine. Šest misica dobile su i poklon-pakete: kompanije „Herba svet“, kao i paket kozmetike ordinacije „Glamour Aestetic“.

Sve finalistkinje su dobile i paket kompanije „By Cherry Hair“, generalnog distributera Schwrzkopf proffesional proizvoda za negu kose. Utešne nagrade za 14 finalistkinja obezbedio je Worts team u vidu vaga za merenje telesne težine i pegli za kosu. Pored toga, devojke su dobile i vaučere za kupovinu kozmetike.

Ispred instituta za estetiku i kozmetologiju „Le Prestige“ Rada Stojanović će kao poklon svim finalistkinjama 24. oktobra održati predavanje o nezi lica sa temom „Našminkaj se sama“. Peđa Božić, poznati beogradski frizer, bio je zadužen za frizure naših superfinalistkinja, dok je modni studio „MD koncept“, dizajnerki Mile Pršić i Dobrice Stojanović obukao naše devojke u svečane toalete.

Nakon izbora usledila je žurka koja je trajala do kasnih večernjih sati, a zvanice, lepotice i predstavnike medija zabavljao je bend „Krila leptira“ i pevačica Nadežda Biljić, koja nije krila oduševljenje.

ALO! MISS LETA Misice oduševile prirodnom lepotom

Foto: Alo!

 

- Sreća pa nisam bila član žirija jer ne znam za koju bih devojku glasala. Meni je pripao lakši i lepši zadatak i drago mi je da sam pesmom opustila i razveselila sve prisutne. U moru pevačica drago mi je što ste mene odabrali da uveličam ovaj izbor - rekla je Nadežda.

Misice kod Jovane u Jutarnjem

Voditeljka Jovana Jeremić bila je jedna od članica žirija Alo! izbora za Miss leta. Nije krila oduševljenje, ali je imala i poruku za sve prisutne:

- Obraćam pažnju na harizmu, na ponašanje devojaka, na ličnost i na stav. Prazna lepota bez mozga ništa mi ne znači - rekla je Jovana tokom proglašenja lepotica, pa na opšte oduševljenje misica i prisutnih javno ih pozvala u svoju emisiju.

- Jako mi se dopadaju prve tri devojke i zato ih sada pozivam da budu gošće u najgledanijem jutarnjem programu u Srbiji. Čekam vas u nedelju u 12 sati -  najavila je voditeljka.

Milićević finalistkinji poklonio set fotografija

Proslavljeni modni fotograf i režiser spotova Dejan Milićević bio je oduševljen izgledom devojaka. Kao član žirija naglasio je da je šest titula malo, ali da ih je ipak nekako rasporedio i bio u saglasju sa svojim kolegama. Kada je saznao da se otac jedne finalistkinje zove isto kao on, rešio je da je na licu mesta časti jednim fenomenalnim poklonom.

- Milica i ja se isto prezivamo - Milićević, i do večeras se nismo znali. Saznao sam da se njen otac zove isto kao ja i zato sam rešio da joj poklonim fotografisanje u mom studiju kako bih joj napravio modni buk - rekao je fotograf, i dodao:

- Takvi smo mi Milićevići, lepi, pa se tako i pronađemo.

Milica je bila iznenađena i oduševljena poklonom i činjenicom da će imati fotografije sa potpisom najvažnijeg šou-biznis fotografa današnjice.

Stara planina za majku četvoro dece

Među superfinalistkinjama našla se i Jagoda Milovanović (34) iz Dolova. Posebna je po tome što je majka četvoro dece. Kada je to saznao Goran Karadžić, direktor Javnog preduzeća „Stara planina - SP Resort“ Milovanovićevoj joj je dodelio specijalnu nagradu.

- Čuo sam da je ovde među devojkama prisutna i majka četvoro dece. Oduševljen sam i čestitam vam, a iako smo već nagradili jednu devojku, rešio sam da i vas sa vašom porodicom pozovem na Staru planinu da budete naši gosti - rekao je Karadžić, što je Jagodi nateralo suze na oči, pa se kratko i srdačno zahvalila na specijalnoj nagradi.

OSVANULA OBJAVA NA PROFILU POKOJNOG VIDOJA Oglasila se nepoznata osoba, svi ostali u šoku (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading