RASKINUO VERIDBU Aca Sofronijević i voditeljka stavili tačku na emotivnu vezu
instagram/culibrkova_

Aleksandar Aca Sofronijević, jedan od najpoznatijih srpskih harmonikaša, raskinuo je veridbu sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk.

Dobro obavešten izvor blizak nekadašnjem paru ispričao je da njih dvoje nisu u emotivnoj vezi već nekoliko meseci, ali da su ostali u prijateljskim odnosima.

RASKINUO VERIDBU Aca Sofronijević i voditeljka stavili tačku na emotivnu vezu

Printscreen

 

- Svi su očekivali njihovu svadbu i mnoge je njihov raskid iznenadio, ali oni nisu želeli da pričaju o tome. Koliko sam ja upućen razlog raskida nije nikakav skandal, prevara ili svađa... Jednostavno su shvatili da nisu jedno za drugo i da neće moći starost da dočekaju zajedno zbog čega su se dogovorili da se raziđu. Kada se sretnu nema neprijatnosti. Aca je ozbiljan profesionalac, a između njih nema zle krvi pa ne čudi što su nastavili normalnu komunikaciju i saradnju - ispričao je za Kurir izvor blizak Sofronijeviću i voditeljki.

Kontaktirali smo i Acu ofronijevića, koji je potvrdio saznjana i otkrio da Sanji želi sreću u daljem životu:

RASKINUO VERIDBU Aca Sofronijević i voditeljka stavili tačku na emotivnu vezu

instagram/culibrkova_

 

- Bilo nam je lepo, živeli smo fino. Jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo i odlučili smo da se raziđemo. Sanji želim svu sreću u životu. Mi smo ostali u korektnim odnosima, mislim da tako i treba da bude jer smo oboje zreli i ostvareni ljudi - kazao je Aca.

LETELI EVRI Barbara Bobak kitila Vendi na vašaru (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Rade

22.09.2022 23:59

Malo mi ovaj Sofronijevic gejasto deluje. Moguce da nije cuna mogla da se probudi pored zgodne voditeljke... pa je shvatila i sama.