ŠABANOV SIN ZA SVADBU IZDVOJIO PREKO 70.000 EVRA! Isplivali svi detalji luks slavlja, a evo koliko će mlada promeniti venčanica
E-stock

Mihajilo Šaulić, sin pokojnog pevača Šabana Šaulića, i njegova trudna izabranica Marina Velimirović u nedelju će izgovoriti sudbonosno "da", a proslava će biti organizovana u jednom od najelitnijih beogradskih hotela.

Prema odeđenim saznanjima mladenci su za venčanje izdvojili više od 70.000 evra. Oni su za svadbeno veselje u hotelu iskeširali čak 48.000 evra, dok su za dve venčanice koje će Marina nositi odvojili 20.000 evra.

ŠABANOV SIN ZA SVADBU IZDVOJIO PREKO 70.000 EVRA! Isplivali svi detalji luks slavlja, a evo koliko će mlada promeniti venčanica

Privatna arhiva

 

- Marina i Mihajlo su veoma uzbuđeni i s nestrpljenjem iščekuju dan venčanja. Sve pripreme su završene, lepo su sve organizovali pa nije bilo panike i jurnjave u poslednji čas. Marina će nositi dve venčanice, jedna je naručena iz inostranstva i čeka se da stigne, dok je drugu dizajnirao poznati srpski kreator Igor Todorović. On je kreirao i odelo za Mihajla. Znam da su samo za venčanice dali 20.000 evra, uopšte nisu štedeli, nego su se potrudili da priušte sve što žele kako bi im dan svadbe bio nezaboravan - započeo je za Kurir dobro obavešteni izvor blizak budućim mladencima, koji je otkrio i ko će zabavljati goste na veselju:

- S obzirom na to da se ženi sin Šabana Šaulića, biće mnogo muzičara među zvanicama i siguran sam da će se latiti mikrofona. Oni su angažovali bend Alibi, koji će biti zadužen za dobar provod. Šaban je s njima sarađivao. Muziku nisu puno platili jer će biti bakšiša, pa je cena za ceo tim samo 1.500 evra - objasnio je on.

ŠABANOV SIN ZA SVADBU IZDVOJIO PREKO 70.000 EVRA! Isplivali svi detalji luks slavlja, a evo koliko će mlada promeniti venčanica

Printscreen

 

Inače, buduća supruga Šabanovog sina je diplomirani pedagog i radi kao prosvetni radnik. Mihajlo, koji je inače generalni konzul Srbije u Cirihu, za kuma je odabrao dugogodišnjeg prijatelja koji se ne bavi javnim poslom, dok će Marini kuma biti najbolja drugarica. Prema rečima našeg izvora, ovoj svadbi će prisustvovati 400 zvanica. Oni su odabrali najskuplji meni u tom hotelu, pa je cena po osobi 120 evra.

- Oni su kao porodica široke ruke, pa me ne čudi što su odabrali najskuplji meni za svoje goste. Samo troškovi muzike, prostora i venčanica iznose blizu 70.000 evra - zaključio je sagovornik za gore navedeni portal.

DANIJELA KARIĆ ZIDA TATINIM PARAMA Projekat vredan 20 miliona evra dat u ruke pevačici i koreografu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading