FINALISTA ZVEZDA GRANDA PROŠAO KROZ PAKAO Pevač bio u teškom stanju, nestao sa javne scene, a sada je otvorio dušu i otkrio sve
Printscreen

Jedan od mijenika publike u takmičenju "Zvezde Granda", Ahmed Orahovčić, nestao je iz javnosti nakon finala i od tada su detalji iz njegovog života slabo poznati.

Naime, prvu pesmu želeo je da izbaci pre više od dve godine, ali suočio se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima i borba je trajala mesecima.

- Imao sam određene smetnje i probleme 2,3 meseca, da bi se početkom leta 2020-te otkrilo da imam bakteriju u krvi koju sam uneo putem hrane, što je izazvalo velike probleme - otkrio je Ahmed kom se život peokrenuo preko noći.

Lekari uprkos ispitivanjima, nisu mogli da mu odrede tačnu dijagnozu, a simptomi su bili sve jači.

- Počeo sam da gubim na kilaži, nisam mogao da jedem ni da pijem, imao sam temperaturu preko 40. Koliko god da sam se borio, pao sam i bio sam u kolicima bez pokreta jer je bakterija divljala - objašnjava pevač teške momente kroz koje je prošao.

On ipak nikad nije pomišljao na najgore, a tu je najveću ulogu igrala podrška njegove porodice. Pevač se uspešno izlečio nakon višemesečne borbe.

- Izlečio sam se pre godinu dana kada je bakterija skroz izašla iz organizma. Imao sam podršku svih prijatelja i porodice i tada sam shvatio da život treba da se živi jer nikad ne znaš šta preko noći može da se desi - ispričao je u Grandovoj emisiji.

PREMINUO LEGENDARNI GLUMAC! Ostavio je neizbrisiv trag, a Srbi ga pamte po ovom velikom ostvarenju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading