PROGOVORILA O TAJNSTVENOM MUŠKARCU Mimi Oro otkrila detelje veridbe, pa za Alo! priznala šokantnu istinu
Foto: privatna arhiva

Starleta Mimi Oro iznenadila je svoje pratioce na društvenim mrežama nakon što je objavila da je verena tokom proslave svog 31.rođendana. 

Kako već godinama krije svoj ljubavni život, mnogi su se zapitali ko je njen tajanstveni muškarac, a ona je u razgovoru za Alo! otkrila detalje svoje veridbe i šokirala istinom o svom ljubavnom životu. 

- Iako su mnogi pomislili da je verenički prsten ozvaničenje ljubavne veze, istina je malo drugačija. Nemam emotivnog partnera, a prsten sam dobila od bliskog prijatelja koji je želeo da me obraduje. Šmekerski i drugarski je odlučio da mi kupi verenički prsten jer me nijedan muškarac sa kojim sam bila u dugoj vezi nije verio. Kada već nije neki dečko, to je učinio on. Oduševila sam se time jer je to divan gest koji bi kupio svaku ženu - rekla je starleta, pa poručila da će dobijeni prsten nositi dok je živa.

PROGOVORILA O TAJNSTVENOM MUŠKARCU Mimi Oro otkrila detelje veridbe, pa za Alo! priznala šokantnu istinu

Foto: privatna arhiva

 

- Savetujem muškarce da iznenade svoje sestre, majke, devojke i supruge kada god im se ukaže prilika. Žene vole nakit i lep je osećaj kada ga dobijemo od muškaraca koji su nam dragi. Kada me je taj drug pitao šta bih želela za rođendan, rekla sam mu da bih želela da konačno imam verenički prsten. Ispunio mi je želju i zauvek ću ga nositi. iako se nisam verila, lep je osecaj. Nadam se da cu uskoro naći pravog verenika i budućeg muža. Za sada sam slobodna i čekam svoju srodnu dušu - zaključila je Mimi za alo.rs.

HILJADE EVRA NA NOGAMA Sofija Milošević počastila sebe skupocenom obućom, od cifre će vam se zavrteti u glavi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading