TI SI IZABRAO MATERIJALNE STVARI I VULGARNOST Baka Prase poslao poruku Jeleni Đoković, a njen odgovor ga "oduvao"
Foto: youtube/Marko Metlaš/Alo!

Društvenim mrežama kruži snimak, koji je nastao prošle godine, u kojem je srpski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, svojim pratiocima otkrio da kada je zvanično postao prvi po broju pratilaca na Balkanu, je želeo da iskoristi priliku dok je Novak bio u Srbiji te da napravi video o prvom čoveku srpskog jutjuba koji upoznaje prvog na ATP listi.

TI SI IZABRAO MATERIJALNE STVARI I VULGARNOST Baka Prase poslao poruku Jeleni Đoković, a njen odgovor ga

Instagram

 

Ipak, odgovor teniserove supruge, kako kaže, tada ga je iznenadio.

- Ha-ha-ha, blesav si! Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji jutjuber. Čestitam ti od srca. Izborio si se na nešto što je tebi bitno. Ja uvek motrim na mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrednosti koje ističeš se ne poklapaju sa onim u šta mi verujemo. Ti si izabrao da promovišeš materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate... - napisala je Jelena između ostalog, naveo je jutjuber.

Podsetimo, jutjuber Bogdan Ilić, iliti Baka Prase, i prvi čovek "Pinka" Željko Mitrović nedeljama unazad vode medijski rat.

Inače, nedavno je na televiziji Pink objavljen dokumentarac o Bogdanu Iliću, nakon čega je jutjuber komentarisao navode iz filma i pokušao da demantuje navode i izneo niz optužbi na račun Mitrovića i aktera iz dokumentaca.

POSLE POROĐAJA SAM UMESTO VEČERE PILA PIVO Aleksandra Prijović otkrila detalje iz privatnog života o kojima nikad nije pričala

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Fikus

21.09.2022 14:04

Taj momak živi u nekom njegovom fiktivnom svetu i toliko je izopačen da je u stanju da sebe poredi sa jednim Novakom Đokovićem, šta drugo reći nego BUDALA. Da je tako govori i činjenica da se upustio u rat protiv Željka Mitrovića kojem ni sto puta moćniji ljudi nisu mogli i ne mogu ništa.