UHVAĆENA U LAŽI Zorica Marković rekla da joj je Toma nudio hit, a sada je otkrivena prava istina
Kurir televizija

Ona je nedavno tokom gostovanja u jednoj emisiji ispričala kako je izgledala jedna od njenih turneja sa Tomom.

UHVAĆENA U LAŽI Zorica Marković rekla da joj je Toma nudio hit, a sada je otkrivena prava istina

Printscreen

 

- Meni je bila prva turneja u Mostaru s Tomom, tada nas je bilo dvadesetak i svi su bili zvezde. Meni je čast bila velika. Nakon koncerta bismo išli u kafanu koju bi on birao, ja sam gledala u njega kao u ikonu. Bila sam mu kao dete. Upijala sam kako radi, kako živi. Dešavalo se i da potrošimo sve pare. Takav čovek se nikad više neće roditi - rekla je ona tada.

Potom je u nastavku otkrila da je pesma "Šta će mi život" prvobitno bila namenjena njoj.

- Sećam se, kafana negde kod Šida gde smo pevali. Tada je on komponovao pesmu "Šta će mi život bez tebe, dragi", on me je pozvao i moram reći da je ta pesma bila meni napisana, namenjena meni. Kad se završila turneja, on je dao pesmu Silvani. Nijednog momenta nisam zažalila zbog toga, pesma je otišla u prave ruke i mnogo mi je drago što je ta pesma njoj pripala. On je gajio posebne emocije prema njoj - rekla je Zorica.

Međutim, svemu sudeći Markovićeva je ispričala neistinu, s obzirom da je numera "Šta će mi život" snimljena je 1970, kad je Zorica imala 11 godina (rođena je 1959), a Silvana je poginula 1976. To znači da Markovićeva (koja je pevačku karijeru počela 1979) nikad nije ni upoznala Armenulićevu, a kamoli da joj je Toma nudio njen čuveni hit.

 ANASTASIJA OBJAVILA SNIMAK MALOG ŽELJKA Imao je poseban zahtev dok ga je tetka čuvala, mali Ražnatović nasmejao sve (FOTO)

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading