NIKOLINA PIŠEK PROGOVORILA O VIDOJEVOM POSLEDNJEM DANU: Čuli smo se pre smrti, nisam primetila ništa neobično
E stock

Nikolina Pišek, koja je pre četiri meseca postala udovica, u intervju za hrvatsko izdanje "Glorije" otkrila je nove detalje odnosa s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem, te da li su bili u kontaktu na dan njegove smrti.

Voditeljka je najpre istakla da je ona sa svekrom uvek bila u boljim odnosima nego što je to bio njen pokojni suprug, te da je najčešće ona bila ta koja je zagovarala njihovo pomirenje.

Nikolina Pišek

Nedeljko Kiš/Alo!

 

- Uvek sam s njim imala civilizovane odnose, u svakom slučaju bolje nego njegov sin. Prisnije odnose nismo mogli ni da imamo, jer Vidoje i njegov otac nisu komunicirali i uglavnom su bili u svađi. Ono što je apsolutna istina, a što znaju Vidojeva majka i brojni prijatelji, jeste da je moj suprug izbegavao vlastitog oca, tako što bi koristio poseban ulaz u zgradu kako ga ne bi sreo. Bilo je tu raznih konflikata i trudila sam se da budem medijator, pa sam zagovarala njihovo pomirenje. To se u nekoliko navrata i dogodilo, ali oni su manje-više bili konstantno u sukobu - započela je priču Pišekova.

NIKOLINA PIŠEK PROGOVORILA O VIDOJEVOM POSLEDNJEM DANU: Čuli smo se pre smrti, nisam primetila ništa neobično

Alo

 

Voditeljka se osvrnula i na Vitorove tvrdnje da su ona i Vidoje imali loš brak.

- Te izjave imaju istu težinu kao i cvetovi maslačka. To kaže osoba pomućenog razuma, koja nije nijednom bila kod nas u stanu, nikad nismo bili zajedno na ručku, osoba koja nikad nije kupila unuci poklon za rođendan. Vidoje i ja imali smo viziju budućnosti, putovali, veselili se, gradili kuću, planirali. Ljudi su skloni konvencionalnim rešenjima i ako neko izlazi iz tih gabarita, onda nešto s njima sigurno ne valja. Nismo svi isti, niti bi trebalo da budemo. Živeli smo na dve adrese, to nas je oboje ispunjavalo - istakla je Nikolina.

Vidoje

Printscreen

 

Pišekova je prvi put ispričala i da li je bila u kontaktu sa suprugom na dan njegove smrti i kakve su planove imali za budućnost.

- Vidoje i ja smo se čuli redovno, tako i tokom tog dana, kad nisam primetila ništa neobično u njegovom ponašanju. Trebalo je da se vidimo već sledeći dan u Zagrebu. Imali smo planove za leto i rešavanje naših tekućih stambenih problema - završila je svoju ispovest Nikolina za hrvatsku "Gloriju".

SLOBODA MIĆALOVIĆ NA IVICI SUZA Društvene mreže se usijale zbog ove fotke popularne glumice

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading