PODSEĆA NA NJEN VELIKI HIT Edita Aradinović uradila pesmu koleginici za džabe
Promo

Novo ime na estradnoj sceni je pevačica Lamia koja je publiku oduševila numerom „Skinuli”. Pesmu je komponovala Edita Aradinović, dok su kontraverzni tekst za istu zajedno napisale Edita i Sanja Vučić, bivša članica grupe „Hurricane”.

Edita je napisala ovu numeru tokom pandemije, a za nju nije želela da uzme ni dinar. 

PODSEĆA NA NJEN VELIKI HIT Edita Aradinović uradila pesmu koleginici za džabe

Alo/ Nikola Todorović

 

- Pesma „Skinuli” je nastala u jednom dahu za vreme karantina i brojnih sati koje sam provela u kreativnom radu za vreme policijskog časa. Ova pesma odiše pravim pop/funky zvukom i malo me podseća na pesmu „Slobodno me rani”. Saradnja sa Lamiom je bila predivna, devojka je zaista jako talentovana i pravo je osveženje na nasoj muzičkoj pop sceni. Uživale smo radeći zajedno u studiju i ostvarile divnu energiju i komunikaciju. Prija mi jako, Lamia mi je zaista strava! - kaže Edita.

Ovom numerom Lamia preti da se nađe rame uz rame sa velikim imenima javne scene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAMIA (@lamijabadzak)

- U životu se vodim time da ništa nije slučajno pa ni susret ni poznanstvo sa Editom, rezultat toga jeste upravo projekat ''Skinuli'', ali i pocetak jednog divnog prijateljstva. Pesma ''Skinuli'' je zapravo projekat koji sam baš tako zamišljala kada sam maštala o svom predstavljanju širem auditorijumu. Energični pop/funky zvuk, melodija i tekst koji lako ulaze u uši, verujem da će dobro proći kod publike. Nestrpljivo sam čekala da sve podelim sa vama, nadam se da ćete uživati! – naglasila je mlada zvezda.

SVI BI IH RADILI DA IMAJU PARA! Adam Adakta šokirao sve svojom izjavom, pa otkrio zašto svi imaju iste zube

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading