INTIMNI SNIMAK SA DVOJICOM MUŠKARACA ŠOKIRAO JE BALKAN Poznata voditeljka progovorila o skandalu koji joj je uništio reputaciju
Printscreen

Bivša loto devojka Tina Katanić (38) nakon sedam godina progovorila je o privatnom snimku zbog kojeg se povukla iz javnosti i koji joj je obeležio život.

- Najiskrenije, bila sam žrtva krivičnog dela i teže povrede privatnosti. Čak i kada budem u prilici da kažem vama i medijima koji će preneti moje reči, pa će sigurno mnogi ovo pročitati, moram da kažem da su mnoge druge devojke bile žrtve poput mene. Želim da podignem svest o tome da se ne odmahuje rukom i stigmatizuje nešto što je nastalo iz čistog poverenja. Važno je čuti ko je žrtva, a ko je počinio teško krivično delo. Na sreću, žene su danas zaštićene svim mogućim konvencijama i krivičnim i mnogim drugim zakonima. Uostalom, presuda je doneta, a ona kaže da su počinjeni teški zločini - rekla je Tina za hrvatski Story.

Naime, tada je u javnost dospeo snimak zbog kojeg je Domagoj R. (28) u oktobru prošle godine osuđen na godinu i 11 meseci zatvora.

On je 2015. godine, kako se pisalo, snimio manekenku tokom intimnog odnosa sa dva prijatelja, a zatim je to preneo trećoj osobi, piše "Telegraf".

- U tom periodu najgore mi je bilo zbog porodice, pa ni zbog mene. Izašla sam iz svega uzdignute glave. Najvažnije mi je da je doneta pravosnažna presuda i da je lice dobilo zatvorsku kaznu. Zatvorska kazna mi ne znači skoro ništa jer mi je pričinjena nepovratna šteta, ali mi služi kao poruka da se ne mogu i ne smeju činiti krivična dela i nekažnjeno uništavati tuđi životi. Rekla bih da to nije bio skandal, već težak zločin – objasnila je ona za gorepomenuti portal.

Tina je tada prolazila kroz težak period, a kako kaže, njeni roditelji, prijatelji i tadašnji dečko bili su joj najveća podrška.

Podsetimo, bivši fudbaler nižerazrednog kluba Domagoj R. (28), koji je 2015. mobilnim telefonom snimao manekenku i nekadašnju loto devojku Tinu Katanić tokom intimnog odnosa s dvojicom prijatelja, te nakon toga isti prosledio trećoj osobi, pravomoćno je osuđen na godinu i 11 meseci zatvora, pisali su domaći mediji.

Mučni slučaj tako je konačno dobio i pravosudni epilog. Domagoj R. duže je vreme izbegavao hrvatsko pravosuđe, pa je za njim 2016. i 2017. raspisana sudska poternica, a potom 2018. i evropski nalog za hapšenje zbog kojeg je kojeg prošle godine izručen Hrvatskoj iz Nemačke, navode dalje mediji.

PREMINULA LEGENDA DOMAĆE MUZIČKE SCENE! Mnogima je pomogao da izgrade karijere, estrada se oprašta od njega

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading