NATAŠA BEKVALAC ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE Pevačica nasred ulice stajala samo u trikou, stajlingom uzdrmala sve od Srbije do Amerike
Ataimages

Nataša Bekvalac otputovala je poslovno u Ameriku, a da joj ova zemlja budi neka lepa osećanja, možda se najbolje vidi iz njenih odevnih kombinacija. Verujemo da niste zaboravili da je u Čikagu nosila haljinu koja je otkrivala apsolutno sve. Čekajte da vidite kakva je šetala Njujorkom...

Ona ovih dana ima mnogo koncerata po Americi, a iako je tempo naporan, Nataša Bekvalac definitivno uživa. To je pokazala najnovijom fotografijom koju je napravila u Njujorku.

Nataša je u stilu svetskih zvezda, pozirala na ulicama Njujorka u srebrnom trikovu, koji je u prvi plan istakao njenu savršenu figuru, dok je na nogama imala srebrne sandale na štiklu:

- Kakvi koncerti, kakva publika, kakva energija, ljudi sve je baš kao san. Pevali smo Čikago i Njujork, upravo smo na putu za Vašington... Sve vam snimam i jedva čekam da vam pokažem i ispričam vam. Sve je drugačije, a nije mi strano, moja štikla voli tempo Amerike. Svaki dan drugi grad, padamo s nogu umorni i srećni. Ne želim nikada da zaspim - stoji u opisu fotografije koju je Nataša objavila.

"DEVOJKA SA KRILIMA" U DRUGOM STANJU Dejana Bačko sa partnerom podelila srećne vesti: Uzbuđeni smo (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading