Seve
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Nakon što se posle tuče Severine i njene sestre Marijane oglasila pevačicina majka Ana u otvorenom pismu Milanu Popoviću, on je sada izvratio.

Naime, Severinina majka obratila se javnosti zbog istupa bivšeg zeta u kojem je komentarisao sukob pevačice i njene sestre, ali se sada opet obratio suprotnoj strani, prenosi Index.hr.

- Dajem sebi za pravo da komentarišem navodnu izjavu Ane Vučković zato što odgovorno tvrdim da ovu izjavu nije dala Ana Vučković već ju je napisao neko iz PR tima Severine Vučković, a najverovatnije Zinka Bardić, bivša glasnogovornica MUP-a, ali o tom PR timu ću drugom prilikom. Ana Vučković ne bi mogla ni da pročita ovu izjavu, a kamoli da je sastavi. Ana Vučković materijalno zavisi od Severine i sigurno joj u nekim stvarima daje prednost u odnosu na ostale svoje ćerke, ali sam siguran da Ana Vučković jednako voli sve svoje ćerke i da će u ovakvim situacijama zadržati neutralni stav, kao i svaka druga normalna majka - rekao je on.

Podsetimo, drama posle tuče Severine Vučković i njene sestre Marijane Popović se ne smiruje ni posle nekoliko dana.

OVO JE SUPRUGA FOLK PEVAČA! U javnosti smo je videli samo jednom, zaprosio je na nesvakidašnji način i to u kafiću, a evo kako izgleda

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nina

02.09.2022 14:13

Kulturan covek, i razuman pre svega. Steta zbog sina sto ne mogu da uspostave normalan kontakt. Jel dete uvek trpi kada su roditeljski odnosi poremeceni, narocito posle razvoda. Severina neka malo razmislja na tu temu, sve licno neka stavi na stranu. Uglavnom sam na zenskoj strani, ali ne bi bas on tek tako dobio starateljstvo. Novac ne mislim da je bio presudan.