OVO JE ĆERKA MIROSLAVA ILIĆA! Ne viđamo je često u javnosti, udata je za poznatog političara, htela da napusti Srbiju, a onda se desilo čudo!
Foto: Youtube/Printscreen

Poznato je da fok pevač Miroslav Ilić porodicu nikada nije eksponirao u javnosti, pa je tako slučaj i sa njegovom ćerkom, Marijom, koju smo imali prilike da vidimo uglavnom su koncertima njenog oca.

Naime, Marija Ilić završila je prestižne škole u inostranstvu i radila na rukovodećim pozicijama u nekoliko banaka. Studije menadžmenta je završila u Velikoj Britaniji i Francuskoj i uz zavidnu karijeru uspela je da bude i posvećena majka. Pre poznanstva sa sadašnjim suprugom podnela je zahtev za iseljeničku vizu za Kanadu. Pozitivan odgovor dobila je nakon dve i po godine i kada je ostalo još samo da se plati taksa kako bi i on mogao da pođe sa njom, istog dana saznala je da je trudna, pa su odlučili da ne napuštaju Srbiju.

Sa suprugom, našim poznatim političarem, sa kojim je godinama unazad u skladnom i srećnom braku Marija je dobila dva sina Predraga i Strahinju.

Bivši ministar odbrane i ćerka Miroslava Ilića, sudbonosno "da" izgovorili su pre više od 20 godina. Venčanje se održalo u opštini kao i Sabornoj crkvi da bi se proslava koja se i danas prepričava nastavila u prestižnom hotelu u Beogradu.

Marija je svog sadašnjeg supruga upoznala u kafiću, političar je vrlo brzo pao na čari ćerke Miroslava Ilića te je morao i te kako da se pomuči kako bi je osvojio, ali tvrdi da nikada nije zažalio za tolikim trudom.

ALO! OTKRIVA DETALJE NOVOG BIZNISA LEPE BRENE Obelodanjeno kako će se brend zvati, ovo Srbija do sada nije videla, a evo i šta je u pitanju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading