NIJE BILO LAKO, ON JE NESTAŠAN Seku Aleksić sin doveo do suza, a evo šta je razlog
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Seka Aleksić ne krije da joj je porodica sve na svetu i da je posebno brižna i usredsređena na sinove Jakova i Jovana.

Seka Aleksić danas ima razloga da bude ponosna na starijeg Jakova, koji joj je izmamio suze radosnice. Ovaj prvi septembar pamtiće večno, kao dan kada je sina spremila i odvela u predškolsko.

Jakov je zaista preko noći porastao i pred njim je veoma uzbudljivo poglavlje života. Seka, kao i svaka majka, pomalo je zabrinuta jer deci je teško da iz sveta igre uskoče u obaveze i učenje.

NIJE BILO LAKO, ON JE NESTAŠAN Seku Aleksić sin doveo do suza, a evo šta je razlog

Foto: Printscreen/instagram

 

- Mi smo se spremili za predškolsku godinu. Nije bilo lako, nije još uvek, jer je Jakov nestašan i ništa mu ne drži pažnju - iskreno je priznala Seka svojim pratiocima na Instagramu.

Podsetimo, Seka je planirala proširenje porodice i treću vantelesnu oplodnju, a onda je pre samo nekoliko dana pevačica donela odluku koja se mnogima nije dopala.

- Meni su se poslovni planovi mnogo poremetili, radim više nego što sam planirala i onda smo uleteli u taj neki proces za koncert u Beogradu koji je u planu za iduću godinu. Zato ostavljam i trudnoću da se spontano desi ‒ izjavila je Seka pre nekoliko dana, svesna da će joj 1. septembar doneti ogromnu radost.

OVAKVI LJUDI SU RETKI I POSEBNI Bogoljub Karić u svom domu ugostio glumce Tihomira Stanića i Ivanu Žigon

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading