VEROVATNO DO KRAJA ŽIVOTA! Aca Lukas progovorio o pomirenju sa Sonjom, a onda se dotakao i velikog spektakla na Marakani
Alo

Folk Zvezda Aca Lukas retko govori o svom privatnom životu i deci, a sada je otvorio dušu i dotakao sa nekih detalja i događaja koji su mu se nedavno desili.

Naime, pevač je progovorio o pripremama za predstojeći veliki koncert na Marakani, ali privatnom životu, koji je često jedna od glavnih tema u domaćim medijima, kada je folker u pitanju.

- Osećam se, kao i uvek, dobro. Zadovoljan sam i kako je protekla letnja sezona, bilo je dosta naporno, ali dobro, sve super, ne mogu da se žalim! Dobro se radilo - istakao je Lukas na početku.

Zakazana je Marakana. Vi ste verovatno jedan od retkih koji može da napuni takav prostor.

- Nije na meni da sudim! Ja sam je jednom već napunio, nadam se da ću opet.

VEROVATNO DO KRAJA ŽIVOTA! Aca Lukas progovorio o pomirenju sa Sonjom, a onda se dotakao i velikog spektakla na Marakani

Hype

 

Kako je protekao 11. rođendan ćerke Viktorije?

- Bilo je baš lepo! Bilo je dosta njenih drugarica, baš su se lepo provele. Na hipodromu je non-stop, zato smo to i izabrali, to vole i njene drugarice, bitno da je njima bilo lepo, meni je srce puno.

Pored brojnih nastupa, bilo je i odmora u Crnoj Gori. Bili ste i sa Sonjom i ćerkom, da li ste se pomirili?

- Ja ne znam dokle ćete mi postavljati ta pitanja, verovatno do kraja života (smeh). Mi se nikad nismo ni svađali - zaključuje Lukas u "Premijeri".

PRVA FOTKA URAGANKE SA NOVIM DEČKOM Sanja Vučić više ne krije emocije, podelila emotivnim trenutak sa svima

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading