NE BIH VOLEO DA MOJA PORODICA SNIMA RIJALITI Relja Popović iskreno za Alo!: Nemam potrebu da iznosim privatan život u javnost
Foto: privatna arhiva

Relja Popović je u subotu imao nastup na Ušću pred beogradskom publikom. Dok je na Mjuzik viku nastupala njegova nevenčana supruga Nikolija Jovanović, popularni reper odvojio je malo vremena i dao intervju okupljenim medijima.

On je ispričao kako nema tremu pred nastup u Beogradu, ali da definitivno najveću odgovornost ima kada nastupa u prestonici, u kojoj je i odrastao.

Mnogi su se ponadali da će se Elitni odredi ponovo spojiti, da li od toga definitivno nema ništa?

- Videli ste s kim je snimljena pesma, s Nućijem.

Da li veću tremu osećaš pred Nikolijin ili svoj nastup?

- Osećam odgovornost kada sam pred svojom publikom, posebno kada se radi o Beogradu. Beograd je grad u kom sam rođen i odrastao, on mi je sve doneo. To je grad o kom pišem, koji mi daje inspiraciju i ovde imam najveću odgovornost, ali ne tremu.

Da li ćemo imati priliku da te gledamo još negde osim u "Besi"?

- Da! U završnoj fazi montaže je film Luke Bursaća "Videoteka". To je ono što sigurno jer se montira, a neke druge stvari su u pregovorima.

Ti i Nikolija vešto skrivate privatan život od očiju javnosti.

- Pa ne! Samo privatni život je privatni, a javni je javni. Nemamo potrebu da iznosimo privatan život u javnost. Osim, kada se vi mediji malo ušunjate pa snimite gde pijemo kafu.

NE BIH VOLEO DA MOJA PORODICA SNIMA RIJALITI Relja Popović iskreno za Alo!: Nemam potrebu da iznosim privatan život u javnost

Foto: Printscreen/instagram

 

Da li biste pristali da se o vašoj porodici snima rijaliti kao što su "Adaktarovi"?

- Ne! Nemam tu vrstu potrebe da me kamera prati 24 sata. Moja potreba je da se izrazim kroz muziku i umetnost. Moja jedina potreba je da me kamere snimaju na poslu ili ovako da izađem u susret medijima koji meni izlaze u susret. Nema potrebe da neko prati moje korake, najlepše je ovako.

Da li bi zapostavio muziku zbog glume?

- Glumom sam počeo da se bavim još 2003. godine. Više sam zapostavio glumu zbog muzike, jer je muzika postala primarna profesija. Gluma je uvek tu, sa mnom u srcu, a koliko ću je raditi, zavisi od okolnosti i sudbine.

NE BIH VOLEO DA MOJA PORODICA SNIMA RIJALITI Relja Popović iskreno za Alo!: Nemam potrebu da iznosim privatan život u javnost

Alo! Nina Denda

 

MAŠTALA SAM DA PREŽIVIM Naša glumica imala teško detinjstvo, razvela se od svoje najveće ljubavi, a sada ljubi 18 godina starijeg

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ivana

30.08.2022 06:22

Tebi i tvojoj porodici to nije potrebno. Cuvaj svoju porodicu, svoju Nikoliju, svoju decicu. To nema cenu!!!!!!!