LATICE RUŽA PO PUTU Olivera Balašević unuku i snajku dočekala na nesvakidašnji način, emotivni prizori sve ostavili bez teksta (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

I više je nego očigledno da je prinova veoma usrećila čitavu porodicu Balašević, a posebno baku Oliveru, koja je za nju pripremila poseban doček.

Naime, kada je Nikolina sa bebom napustila porodilište u Novom Sadu i uputila se u porodičnu kuću Balaševića, Olivera je njih i sina dočekala na nesvakidašnji način. Put im je posula laticama ruža, a sve je ovekovečila kamerom i potom objavila na svom Instagram nalogu.

- Izlomiću svo to trnje za vas tri, kako bi vam put kroz život bio posut samo laticama od ruža - Oliverina je poruka trima unukama - tek rođenoj Veri, kao i Jovaninim ćerkama Petri i Simoni.

Ono što je posebno raznežilo čitav region jeste simbolična numera koja ide u pozadini video zapisa - jedna od najlepših pesama Đoleta Balaševića, "Neki novi klinci".

Podsetimo, Aleksa Balašević i njegova supruga Nikolina su 22. avgusta postali roditelji ćerkice kojoj su dali ime Vera.

SLOBA VASIĆ VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Pevač pokazao neviđenu transformaciju nakon duge borbe sa viškom kilograma i sve oduševio

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading