OVO JE SIN NAŠEG SLAVNOG GLUMCA Porodicu mu nikada nismo videli u medijima, a naslednik je doneo odluku koja je promenila sve
Alo

I dok čuveni glumac Branimir Brstina oduševljava svojom glumom, opšte je poznato da bard srpskog glumišta svoj privatan život ne eksponira u javnosti, a porodicu mu nikada nismo videli.

Naime, Branimir ćerku i suprugu krije od očiju javnosti, a sada se pojavila fotografija njegovog sina koji je krenuo očevim stopama i obrobao se u pozorištu, a mnogi mu već predviđaju i blistavu karijeru.

 

 

Đuro Brstina, kao i otac, ne voli da se javno eksponira, te svoju privatnost vešto kriju, a Branimir je postao nešto dostupniji medijima nakon što je izabran za upravnika Ateljea 212.

Poznato je da se Branimir u javnosti samo jednom pojavio sa ćerkom, koja je izrasla u lepu devojku, ali i njeno ime i profesija do danas su tajna.

Podsetimo, Brstinu su svi obožavali u ulozi Žitka iz serije "Porodično blago", a gledali smo ga i u ostvarenjima "Ivkova slava", "Vratiće se rode", "Jesen stiže, Dunjo moja", i mnogim drugima serijama i filmovima.

PROMENILA LIČNI OPIS Ovako je Alis Adaktar izgledala pre svih plastičnih operacija, a tek kad vidite Adamovu transformaciju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading