ĐOKOVIĆEV BRAT ODREŠIO KESU Od cifre koju je izdvojio za verenički prsten će vam se zavrteti u glavi
Printscreen

Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića, zaprosio je devojku Sašku Veselinov, s kojom je nedavno proslavio godišnjicu veze, i to baš na mestu na kom su se prvi put poljubili - na Kalemegdanu.

Kako izvor blizak paru otkriva, mladi Đoković veridbu je držao u strogoj tajnosti, znali su samo članovi porodice i nekoliko prijatelja.  

- Iako je bilo pitanje dana kada će se njih dvoje veriti, Đole je želeo da taj korak bude veliko iznenađenje za Sašku. Kada je dobio amin od članova porodice, obavestio je dva najbolja druga i njenu najbolju drugaricu. Odlučio se za intimnu veridbu na Kalemegdanu jer ju je prvi put poljubio upravo na tom mestu na kom ju je verio. Imao je veliku tremu, ali je na kraju sve ispalo kako je zamislio - priča izvor, i otkriva da je mladi Đorđe za verenički prsten izdvojio neverovatnih 10.000 evra.

- Đole je pomoć u odabiru prstena potražio od majke Dijane, da bi posle dva dana većanja i suženog izbora kupio prsten od belog zlata s velikim dijamantom koji je platio 10.000 evra. Želeo je da joj kupi poseban prsten i uspeo je da je oduševi - rekao je izvor za Alo!.

Čestitke mladom paru pristigle su sa svih strana, a budući da već nekoliko meseci žive zajedno, nema sumnje da će iskoristiti zajedničko vreme da organizuju svoje venčanje iz snova.

ĐOKOVIĆEV BRAT ODREŠIO KESU Od cifre koju je izdvojio za verenički prsten će vam se zavrteti u glavi

Foto: Printscreen/instagram

 

Kada smo pozvali buduću Đoletovu suprugu kako bi sa nama podelila utiske, Saška nam je poručila da je srećna, ali da povodom veridbe neće davati izjave.

- Ne bih davala izjave na tu temu, hvala na razumevanju - rekla je Saška za Alo!, ali je na Instagramu objavila snimak s tog događaja.

- Tamo gde je naša ljubavna priča počela. Tamo, uvek i svuda je moj odgovor da - napisala je buduća supruga Đorđa Đokovića.

Podsetimo, Alo! je početkom leta uslikao Sašku i Đoleta u luksuznom beogradskom naselju Beograd na vodi, u kom i imaju stan. Nedugo nakon toga, ona je za domaće medije ispričala da je zajednički život bio ideja njenog dečka i da su vrlo srećni što su se skrasili u zajedničkom domu.

Saška: Dijanu zovem mama

Iako je bliska sa svim članovima porodice Đoković, Veselinova nije krila da je najbliža s budućom svekrvom.

- Super se slažem sa svim u porodici Đoković, ali moram da priznam da sam najbliža s Đoletovom majkom. Dijanu zovem mama, ona je divna žena i imamo otvoren odnos. Tako je od samog početka i ne bih ništa menjala. Đole mi je u više navrata rekao da ne bi bilo loše da sam bliža sa Srđanom, ali radićemo na tome - rekla je Saška u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Od prvog dana žive zajedno

Koliko je jaka ljubav Saške i Đoleta, svedoči i to što mladi par od početka veze živi zajedno.

- Živela sam u centru u iznajmljenom stanu i Đole je od početka bio tu. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili dve nedelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao da ne može više da prenosi svoje stvari. Stalno je dolazio s torbom i garderobom za nekoliko dana. Onda je samo rekao: „Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću.“ Tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelep osećaj - rekla je Saška tada.

DRAMA U CENTRU BEOGRADA Marija Šerifović udarila rukom u auto i urlala nasred ulice, pevačica se oglasila i otkrila sve

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Solo

28.08.2022 09:10

Kupio mu burazer Nole....odakle Djordju pare za takav prsten pa je cak poveo i Mamu da mu izabere..Mamin sin nema sta...Imam osecaj da taj brak nece dugo da traje kad im sve kupuju i poklanjaju..!!

Nada

28.08.2022 09:52

Lako je razbacivati se sa parama kada je brat prvi teniser sveta - sta reci !

Jovan

28.08.2022 10:03

Zanimanje - brat Novaka Đokovića Prihodi - donacije Novaka Đokovića