JEDE BUREK, NE TRENIRA, A IZGLEDA TOP Jelena Rozga otkrila tajnu svoje vrhunske linije
Alo

Hrvatska pop pevačica Jelena Rozga proslavila je 45. rođendan pevajući svoje hitove, a tom prilikom od fanova je dobila cveće, tortu i poklone.

Iako je uveliko zagazila u petu deceniju, ova pevačica važi za jedno od najnegovanijih žena na ovim prostorima, a sada je otkrila i svoje male tajne.

- Jako puno spavam, nikad ne konzumiram alkohol. Ja ne znam kakvog je ukusa vino i ostali ti proizvodi. Uglavnom pijem samo vodu, pre nekoliko godina sam izbacila gazirane sokove, prvenstveno zbog srca i štitne žlezde. Idem na masaže, lagane terapije i jako malo se šminkam - tvrdi Rozga.

Pročitajte još: Ružnu BETI smo svi OBOŽAVALI: Danas ona OVAKO izgleda, NIKO ne može da poveruje da se radi o ISTOJ OSOBI

Njen besprekoran, porcelanski ten postao je njen zaštitni znak, a skrivanje od sunca još jedan dokaz koliko prekomerno sučanje utiče na kvalitet kože.

- Na sunce ne izlazim, ranije su me gledali kako sam tako bela, a iz Splita sam, ali navikli su se sada da sam to ja - kaže pevačica.

JEDE BUREK, NE TRENIRA, A IZGLEDA TOP Jelena Rozga otkrila tajnu svoje vrhunske linije

Foto: Printscreen/instagram

 

Kada govorimo o njenoj lepoti nezaobilazno je pomenuti i njenu vitku figuru, za koju ipak nisu zaduženi naporni treninzi.

- Ne treniram, ali jako sam aktivna i energična, to me puno troši. Verovatno i genetika i klasičan balet kojim sam se bavila pre nego što sam počela da pevam u grupi "Magazin", pa mogu sebi sada da priuštim da posle svirke pojedem burek, popijem jogurt i legnem da spavam - sa osmehom ističe Jelena za "Prvu".

 

JEDE BUREK, NE TRENIRA, A IZGLEDA TOP Jelena Rozga otkrila tajnu svoje vrhunske linije

E - Stock

 

ČESTITAM CELOJ EKIPI ! Završena zadnja klapa snimanja sitkoma “Aviondžije”, evo kako su glumci slavili 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading