KOLUMNA MILIJA ČOLIĆA Šou-biznis balans
Foto: Dejan Milićević

U životu je važno imati brata, a još važnije je da te njegova žena voli. Zato ovu kolumnu pišem s jedne terase koja ima staklenu ogradu, a pogled puca na celu Opatiju, dok je fokus na crkvi i Amerikanskim vrtovima.

Glamurozno letujem s njima i njihovom ćerkom, da su znali kako je sa mnom ne bi me zvali, ali šta je tu je! Lepo se slažemo, neću da lažem, sve je civilizovano i na nivou, sem mojih modnih kombinacija za plažu, ali šta me briga, ne mogu ja mojim pocepanim majicama do kolena da izblamiram sebe koliko mogu njih. Išli smo u Rovinj i na Brione, a stigao sam da se poklonim i mom bogu Salvadoru Daliju jer je u Abaciji ovog leta njegova izložba pod nazivom „Nadstvarno“.

KOLUMNA MILIJA ČOLIĆA Šou-biznis balans

Foto: Printscreen/instagram

 

Po ceo dan sam na plažama, jedem morske plodove s akcentom na školjkama, pijem nezaobilaznu malvaziju i unatoč svemu tome, kako ovde kažu na radiju Otočac, ne mogu da prestanem da mislim na Jelenu Rozgu i njen nastup na Leskovačkoj roštiljijadi. Bilo je još blamantnije nego što sam zamišljao. Nedelju dana kasnije ipak mislim da koliko god para da je uzela je malo, jer ona fotografija na kojoj se vidi kako Jele peva, a iza nje je na video-bimu mesni voz od kobasica, pljeskavica, ćevapčića i uštipaka od mesa, zaista izaziva šou-biznis muku koja tera na nešto što bi se moglo nazvati estradno povraćanje.

Rozga se trudila, nije da nije, pokušavala je da animira publiku, vriskala je i cikala kao da su je mimo njene volje hranili nedovoljno opranim prasećim crevcima na žaru, ali publika je odavala utisak ku*ca u hladnoj vodi. Ni euforija voditelja koji je Rozgi cvetnim buketom, zamislite nije bio od mesa i mesnih prerađevina, čestitao rođendan silujući publiku da peva rođendansku pesmu, nije podigao vibru i atmosferu. Pevao je i voditelj! Kao čovek srca punog razumevanja, nadam se da je Jelena dobro naplatila nastup gde je jedini scenski efekat bio dim koji je dolazio s obližnjeg roštilja na kome se naravno nisu okretale hobotnice, orade i brancini, ali kao eminentni estradni kritičar mislim da je posle nastupa shvatila da se zajebala. Šteta za nju i njenu muzičku biografiju.

KOLUMNA MILIJA ČOLIĆA Šou-biznis balans

Alo

 

Ali dok je Rozga pevala na jugu Srbije i niz Veternicu pustila svoj mukom stečeni imidž pop dive, u aristokratskoj Abaciji gostovao je sveže ofarbani Momčilo Bajagić poznatiji kao „baba Bajaga“. S letnje pozornice u centru grada orili su se čuveni hitovi rok zvezde pre koga su na istom mestu nastupale Severina i Senidah.

Zahvaljujući Bajagi i mojoj malenkosti koji smo u trenutku Rozginog nastupa u Leskovcu pevali i boravili u Opatiji napravljen je šou-biznis balans. O tome ko je ispoštovao sebe i pevao pred adekvatnom publikom na odgovarajućem mestu neću da pišem jer je to jasno i kozicama koje nisu završile na roštilju.

Mnogo sunčanih pozdrava iz Opatije šalje vam Mili.

FINALISTA ZVEZDA GRANDA POKAZAO RANE NA KOŽI Pevač šokirao sve: Pijem tablete, neću da jadikujem! 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading