NUDI JOJ ŠEST MILIONA DOLARA Daru Bubamaru muva bogati šeik iz Dubaija, sve otkriveno, a evo kako pevačica reaguje na poruke
Foto: Printscreen/instagram

Dara Bubamara slovi za jednu od atraktivnijih pevačica sa naše javne scene, a njen buran ljubavni život često je tema medija u Srbiji.

Naime, Dara je nedavno raskinula sa dve decenije mlađim dečkom Tonijem, a sada je priznala da joj na Instagramu stižu ponude stižu iz Dubaija, od bogatih šeika, koji joj nude i preko 5 miliona evra, te je otkrila da li bi takvu ponudu prihvatila.

NUDI JOJ ŠEST MILIONA DOLARA Daru Bubamaru muva bogati šeik iz Dubaija, sve otkriveno, a evo kako pevačica reaguje na poruke

Foto: Ataimages

 

- Počeli su da mi pišu stranci, od nekog šeika, 5, 6 miliona mi je nudio, nisam ništa odgovorila, ja to šaljem mom društvu, sprdamo se sa tim, znaš - tvrdi Dara za Ekskluzivno.

Podsetimo, nedavno se pisalo da je pevačica zapala za oko igraču Atletiko Madrida, koji je nedavno produžio ugovor s ovim klubom, pa će za četiri godine zaraditi 48.000 miliona evra. Poznati sportista navodno je toliko odlepio za Darom da joj svakog dana piše na Instagramu.

NEMANJA POSLAO SPECIJALAN POKLON Anastasijin dečko oduševio malenog Željka, pevačica nije mogla da sakrije emocije

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading