NATAŠA NINKOVIĆ OTIŠLA NA REMONT Poznata glumica rešila da ovo promeni na sebi, objavila fotografiju iz bolnice i sve iznenadila (FOTO)
Alo

Opšte je poznato da Nataša Ninković slovi za jednu od naših najlepših glumica, a iako je veliki pobornik prirodnog izgleda, više puta je isticala da nema ništa protiv manjih korekcija koje utiču na samopouzdanje.

Naime, glumica je u aprilu osvežila svoje lice, a time se pohvalila i na društvenoj mreži Instagram.

NATAŠA NINKOVIĆ OTIŠLA NA REMONT Poznata glumica rešila da ovo promeni na sebi, objavila fotografiju iz bolnice i sve iznenadila (FOTO)

Printscreen

 

- Zaslužan za moj svež izgled - napisala je ona uz selfi sa doktorom koji je zaslužan na njen novi izgled.

Podsetimo, glumica smatra da su podočnjaci na njenom licu njen zaštitni znak i isiče da joj za sada ne smetaju i da ne namerava da ih operiše. Mada je priznala da se premišljala nekoliko puta.

Nisam protiv plastičnih operacija. Hiljadu puta sam razmišljala da operišem podočnjake. Hoću-neću, ali nisam. Pohvalila bih doktora da sam to uradila. Još mi ne smetaju u toj meri, osim u jutarnjim satima. Ako mi zaista bude smetalo, u smislu da utiču na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim. Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju veštački i preterano - ispričala je prelepa glumica jednom prilikom.

PRIZNALE SU AFERU I NE STIDE SE Ove poznate pevačice su bile ljubavnice, javno su progovorile o tome i izazvale veliku buru u javnosti

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading